Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.


Til avtalt tid og pris

Spør gjerne om pristilbud over telefon, så gir vi gjerne et godt estimat


Kompetanse

Alle våre rørleggere har fagbrev og kompetansen til å utføre jobben skikkelig.


Du er vårt fokus

Vår hovedprioritet er å gjøre deg som vår kunde fornøyd.

Rørlegger i Holmenkollen – Utfører VVS-problemer – 24/7 rørleggervakt

På utkikk etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester med et øye for kvalitet og presisjon i Holmenkollen?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak i Holmenkollen 24/7 året rundt.

Alle våre rørleggere har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning på arbeidet som blir utført. 

En rørlegger som sitter mens han jobber under en vask, våre rørleggere i Holmenkollen bistår med alle rørleggertjenester

En av våre rørlegger-samarbeidspartnere rykker ut til Holmenkollen fra en nærliggende base. 

Rørleggerne våre dekker også resten av Norge.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Holmenkollen

Alle våre rørleggere som rykker ut til Holmenkollen er godt egnet for enhver jobb, og er alltid forberedte på det verste, så du trenger aldri å bekymre deg. Våre dyktige rørleggere har også et bredt og stort nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • Akutt rørleggerhjelp
  • Rørlegger-døgnvakt i Holmenkollen
  • Rørlegger helligdag-vakt 
  • Rørlegger helgearbeid 
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Holmenkollen?

De dyktige og solide rørleggerne vi samarbeider med, er klare til å rykke ut 24 timer i døgnet, året rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som kreves for å utføre enhver jobb. Derfor tar du ikke feil, dersom du tar i bruk vår tjeneste. 

Har du planer om et større prosjekt som krever ekstra kompetanse?

Da kan våre rørleggere hjelpe deg med dette! Rørleggerne kan bistå med prosjektledelsen, så er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført på en ansvarsfull og trygg måte, med et mål for høy kvalitet! Rørleggerne vi samarbeider med er klare for enhver jobb!

Våre rørleggere dekker også resten av Oslo og store deler av Norge

Du trenger ikke å bo i Holmenkollen for må ta i bruk vår tjeneste. Våre rørleggere dekker også resten av Oslo, og kjenner alle veiene som sin egen lomme, så de kommer seg fort frem. 

Du trenger heller ikke å bo i Oslo, da våre rørleggere også utfører rørleggertjenester i store deler av Norge

Våre rørleggere har bred kompetanse

Oslo våpenskjold, våre rørleggere bistår med VVS-tjenester i hele Oslo, rørleggervakt 24/7 Oslo

Alle våre rørleggere blir jevnlig kurset på de nyeste normene, og har godkjent fagbrev, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen. De har også erfaringen og kompetansen som skal til for å utføre enhver jobb. 

Alle våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Holmenkollen

Rørleggerne våre som dekker Holmenkollen, har rammeavtaler som innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn og service på rør og VVS-utstyr, er en rammeavtale perfekt for deg! 

Ønsker du andre tjenester som rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg også muligheter med håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale med våre partnere gir deg rabatterte priser på tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlige inspeksjoner av rør og VVS-utstyr. Rørleggerne våre har også et bredt og stort spekter av underleverandører og partnere. 

Velger du å inngå i en rammeavtale med rørleggerne våre, som dekker Holmenkollen, er du sikret en solid partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, og som i tillegg kjenner til anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Holmenkollen

Samarbeidspartnerne våre sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på VVS-anlegget. En sertifisert rørlegger utfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Våre rørleggere i Holmenkollen gjør det meste 

Alle våre dyktige rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, og rykker ut til deg når det haster! Selvfølgelig utfører de også ordinære rørleggeroppdrag, men har du et problem som ikke er akutt, vil saken bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. 

De dyktige rørleggerne vi samarbeider med, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Rørleggerne våre utfører også serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, så har du behov for bistand til noe av dette, hjelper våre rørleggere deg, alltid!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre som rykker ut til Holmenkollen har muligheten og kompetansen for å utføre selv de mest krevende jobbene. Men har du et problem eller trenger bistand til en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg å likevel ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en  av våre hyggelige rørleggere, i dag! 

Våre rørleggere dekker også hele Oslo, Frogner og Lambertseter.

Kategorier:

Publisert 12/11/2020 kl. 13:43