Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.


Til avtalt tid og pris

Spør gjerne om pristilbud over telefon, så gir vi gjerne et godt estimat


Kompetanse

Alle våre rørleggere har fagbrev og kompetansen til å utføre jobben skikkelig.


Du er vårt fokus

Vår hovedprioritet er å gjøre deg som vår kunde fornøyd.

Rørlegger i Gamle Oslo – Utfører alle Rørlegger-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Behøver du bistand fra en profesjonell og dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Gamle Oslo?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til å ta dine saker, 24/7 året rundt!

Tar du i bruk vår unike tjeneste, vil du få bistand av en hyggelig og solid rørlegger, som selvsagt har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, så du vil motta bare den beste kvaliteten og en trygg utredning. 

Man i uniform som utfører rørleggerarbeid under en vask, få hjelp med alle vasker i Gamle Oslo av en erfaren rørlegger

En av våre rørleggere, rykker ut til Gamle Oslo fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Gamle Oslo

Alle våre dyktige rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt egnet til å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger aldri  bekymre deg.

Rørleggerne våre, som dekker Gamle Oslo, har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få utført enhver jobb. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • Akutt rørleggerhjelp
  • Rørlegger-døgnvakt
  • Rørlegger helligdag vakt
  • Rørlegger helgearbeid
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Gamle Oslo?

Oslo våpenskjold, våre rørleggere bistår med VVS-tjenester i hele Oslo, rørleggervakt 24/7 Oslo

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 året rundt, har bred kompetanse og tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. I tillegg til dette, kan våre rørleggere bistå med prosjektledelse, dersom arbeidet som er involvert, krever ekstra kompetanse. 

Våre rørleggere er alltid klare til å takle enhver jobb!

I tilleg til å rykke ut i Gamle Oslo, kan våre dyktige rørleggere også bistå med problemer i nærområder, som Bjerke, Holmenkollen og Nordstrand.

Våre rørleggere som rykker ut til Gamle Oslo har bred kompetanse

Rørleggerne våre har lang erfaring og har kompetansen som trengs for å utføre selv selv de mest krevende jobbene. Fagutdannelse og godkjenning av fagbrev er selvsagt på plass, og de følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere i Gamle Oslo har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Rørleggerne våre har rammeavtaler, som innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Behøver du bistand med rådgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand i forbindelse med planlegging av rørservice,  rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette også noe våre rørleggere kan bistå med. En rammeavtale gir deg også gode muligheter for bistand med håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Rammeavtaler gir deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlige inspeksjoner av VVS-utstyr og et unikt tilgang til et bredt spekter av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Gamle Oslo 

Rørleggerne vår har også tjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos, for eksempel, bedrifter, borettslag eller sameier. 

En av deres dyktige rørleggere, gjennomfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil før støtte skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere dekker også resten av Oslo og store deler av Norge

Trenger du bistand i Oslo utenfor Gamle Oslo? Da kan vi fortsatt hjelpe deg!

Tar du i bruk vår tjeneste, får du også hjelp i resten av Oslo!

Du trenger ikke å bo i Oslo, dersom du behøver rørleggerhjelp. Våre dyktige rørleggere tilbyr rørleggervakt, og rykker ut til store deler av Norge!

Våre rørleggere i Gamle Oslo gjør det meste 

Rørleggerne vi samarbeider med, har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster! Har du behov for tjenester som ikke er akutte, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre rørleggere tar seg av hele prosessen, alle oppdrag.

De dyktige rørleggerne som dekker Eleverum, utfører diverse serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med andre tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere bistå med dette. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

rørleggerne våre som dekker og rykker ut til Gamle Oslo, har kompetansen som trengs til å utføre selv de mest krevende jobbene, som bare de flinkeste og dyktigste rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer på eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, så får du hjelpen du trenger. 

Kategorier:

Publisert 30/10/2020 kl. 12:00