Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.


Til avtalt tid og pris

Spør gjerne om pristilbud over telefon, så gir vi gjerne et godt estimat


Kompetanse

Alle våre rørleggere har fagbrev og kompetansen til å utføre jobben skikkelig.


Du er vårt fokus

Vår hovedprioritet er å gjøre deg som vår kunde fornøyd.

Rørlegger i Alnabru – Utfører alle Rørlegger-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trenger du bistand fra en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggeroppdrag i Alnabru?

Da har du kommet til rett sted! 

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for å ta din sak 24/7 året rundt! Tar du i bruk vår unike tjeneste, vil alle jobber bli utført på en profesjonell måte, og med et øye for kvalitet og presisjon! 

Rørleggerne våre har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du vil motta bare den beste hjelpen. 

En rørlegger i uniform som ligger på ryggen og reparer en vask, bestill en rørlegger så får du hjelpen du trenger med din vask i Alnabru og Oslo

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Alnabru fra en nærliggende base. 

Våre rørleggere dekker også andre store deler av Norge.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Alnabru

Rørleggerne som vi samarbeider med, er alltid klare for det verste, og er godt egnet for å utføre enhver jobb, noe som sørger for at du aldri trenger å bekymre deg! Tar du i bruk vår tjeneste, kan du være sikker på å motta hjelpen du behøver.

Rørleggerne våre jobber hardt og sikter lang, for å opprettholde bare den høyeste kvalitet på alle oppdrag de utfører for deg som kunde. De har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb utført på en effektiv måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • Akutt rørleggerhjelp
  • Rørlegger-døgnvakt
  • Rørlegger helligdag vakt
  • Rørlegger helgearbeid
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Alnabru?

Rørleggerne våre er dyktige, og rykker ut 24/7 året rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser, samt har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb, selv de vanskeligste. Velger du derfor å ta i bruk vår tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse med arbeidet som er involvert, kan en av våre rørleggere bistå med prosjektledelsen, så blir arbeidet utført med et øye for kvalitet og presisjon! Våre dyktige og solide rørleggere er klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere som rykker ut til Alnabru har bred kompetanse

Oslo våpenskjold, våre rørleggere bistår med VVS-tjenester i hele Oslo, rørleggervakt 24/7 Oslo

Våre rørleggere, som dekker Alnabru, har kompetansen og erfaringen som trengs til å utføre alle jobber, og de sikter langt for å sørge for bare den høyeste kvaliteten.

De har også selvsagt godkjent fagbrev, og kurses jevnlig på de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne våre følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Alnabru har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Rørleggerne våre, som rykker ut til Alnabru, har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta ettersyn og service på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere bistå med dette. 

Rørleggerne utfører rådgiving og konsulenttjenester, hvor en rørlegger gir deg støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre rørleggere kommer med flere goder og andre fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale, er du ikke bare sikret en solid partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

En rammeavtale gir deg også rabatterte priser på varer og tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Alnabru

samarbeidspartnere våre har også tjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på VVS-anlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Behov for en rørlegger utenfor Alnabru?

Ikke noe problem!

Våre rørleggere både tilbyr en fantastisk rørleggervakt som dekker store deler av Norge, og dekker hele Oslo, så du vil motta hjelpen du trenger, alltid. 

Våre rørleggere i Alnabru gjør det meste 

Alle rørleggerne våre har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut når det virkelig haster! De utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag, men trenger du bistand til et problem som ikke er akutt, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. 

Rørleggerne våre utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører også andre serviceavtaler som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, så er dette noe du behøver, kan du ta i bruk vår tjeneste!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre utfører alle rørleggertjenester med bare den høyeste kvalitet, og har kompetansen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene, men det kan hende at det du lurer på eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne våre dekker også Lambertseter, Furuset og Østensjø.

Kategorier:

Publisert 04/11/2020 kl. 13:53