Logo

Beste rørlegger i Østensjø – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du i Østensjø og er på utkikk etter en dyktig rørlegger som tar seg av alle dine VVS-problemer? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange erfarne rørleggere klare på 24/7 rørleggervakt!

Alle våre rørleggere er godkjente og sertifiserte, så du skal få den beste hjelpen du trenger, alltid.

Bare tast inn nummeret ditt, ring nummeret som dukker opp, så kan du få snakket med en hyggelig rørlegger øyeblikkelig.

En sertifisert og erfaren rørlegger rykker ut til deg, og bistår med dine problemer.

Rørleggerne våre dekker også andre store deler av Norge.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Østensjø

Våre rørleggere har mye erfaring, og er alltid klar for å takle de mest krevende jobber, så du trenger ikke å bekymre deg, her får du hjelpen du trenger. Rørleggerne våre har også gode muligheter til å drive med prosjektledelsen, så det slipper du dersom du skulle ønske det.

Rørleggerne har et bredt nettverk til andre erfarne håndverkere, så alle jobber kan bli utført på en kostnadseffektiv måte.

Våre rørleggere i Østensjø kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere i Østensjø?

Vi har som en visjon å hjelpe alle i Østensjø med å få umiddelbar rørleggerhjelp. I tillegg har våre rørleggere meget konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til å rykke ut 24 timer i døgnet hver dag, året rundt. Med andre ord så er de klare til å takle alle jobber.

Våre rørleggere i Østensjø har bred kompetanse

Våre rørleggere er godt utrustet til å håndtere alle situasjoner som skulle oppstå. Er du usikker på din sak, anbefaler vi deg å ringe inn for å snakke med en rørlegger.

Alle våre rørleggere har fagutdanelse og godkjent fagbrev, samt holdes oppdatert på alle normer, for å sikre deg bare den beste hjelpen. Våre samarbeidspartnere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Østensjø har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere får du tilbud om en rekke tilleggstjenester som du kan benytte samlet eller hver for seg. Disse tjenestene kan innebære garantert responstid eller serviceavtaler, hvor du får periodisk ettersyn på ditt røranlegg.

Trenger du tjenester som rådgiving og konsulenttjenester, som støtte med prosjektering og planlegging av rehabilitering av bad og kjøkken, utbedringsarbeider på VVS-anlegg eller rørservice, er dette noe våre dyktige rørleggere kan bistå med.

Du kan også få hjelp med koordinering og håndtering av skader saker gjennom en rammeavtale .

Rørleggerne våre dekker store deler av Norge og resten av Oslo

Bor du utenfor Oslo?

Vi kan fortsatt hjelpe deg!

Våre rørleggere dekker også store deler av Norge, og tilbyr en fantastisk rørleggervakt, som sikrer deg hjelpen du trenger, når du trenger den.

De rykker også ut til hele Oslo, så du trenger ikke å måtte befinne deg i Østensjø, for å motta hjelp fra våre dyktige rørleggere.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Våre samarbeidspartnere har en rekke fordeler med sine rammeavtaler. Noen av disse fordelene er rabatterte priser på varer og tjenester, raskt oppmøte ved oppdrag, høy prioritet, og årlig inspeksjon av vann, varme og sanitær-utstyr. Du får også en unik tilgang til et bredt nettverk av underleverandører og partnere.

Ved en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt som også kjenner til røranlegget og rutinene i bygningen.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Østensjø

Våre rørleggere samarbeidspartnere har også rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler. Da vil du få ettersyn og service på ditt røranlegg, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. Det blir utført kontroller på røranlegg i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor hensikten er å ivareta vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og fikses før større skader pådras. Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert og erfaren rørlegger, med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Østensjø gjør det meste

Våre rørleggere i Østensjø sitter alltid klar til å utføre akuttoppdrag 24 timer i døgnet, men vil også kunne bistå med ordinære rørleggeroppdrag. Problemer og oppdrag som ikke er en hastesak, vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. Hele prosessen blir utført av en rørlegger vi samarbeider med.

Våre erfarne rørleggere utfører en rekke forskjellige serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran og annet VVS-materiell.

Med vår tjeneste vil også rørleggerne kunne bistå med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er det behov for rehabilitering og modernisering av baderom vil også rørleggerne våre utføre dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere i Østensjø er dyktige, erfarne og profesjonelle rørleggere som er utrustet til å utføre enhver jobb. Men det kan hende at det du lurer på ikke har blitt nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg uansett å ta i bruk vår tjeneste i dag, så tar du deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger.

Rørleggerne våre dekker Holmenkollen, Grefsen og St Hanshaugen.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet