Logo

Finn rørlegger i Manglerud – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Har du behov for en dyktig rørlegger, som utfører alle tjenester med et øye for kvalitet i Manglerud?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange erfarne rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag, og de sørger alltid for ü utføre jobbene pü bare den beste müten. Rørleggerne vüre i Manglerud er klare for dine saker 24 timer i døgnet, alle dager i üret, sü du mottar hjelpen du behøver, alltid.

Diverse godkjenninger er selvfølgelig pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

En rørlegger som holder til i Oslo, rykker ut til Manglerud.

Rørleggerne vüre dekker ogsü andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Manglerud

Alle vüre dyktige rørleggere er klare for det verste, og er godt utrustet og egnet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür unike tjeneste.

Rørleggerne vüre jobber hardt for ü utføre alle sine oppdrag pü en effektiv og profesjonell müte. I tillegg til dette, kan alle jobber bli utført pü en enkel müte, da rørleggerne vüre har et bredt nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Manglerud?

De dyktige og solide rørleggerne vi samarbeider med, er klare til ü rykke ut 24 timer i døgnet, üret rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som kreves for ü utføre enhver jobb. Derfor tar du ikke feil, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Har du planer om et større prosjekt som krever ekstra kompetanse?

Da kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette! Rørleggerne kan bistü med prosjektledelsen, sü er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført pü en ansvarsfull og trygg müte, med et mül for høy kvalitet! Rørleggerne vi samarbeider med er klare for enhver jobb!

Vüre rørleggere dekker ogsü resten av Oslo og store deler av Norge

Du trenger ikke ü bo i Manglerud for mü ta i bruk vür tjeneste. Vüre rørleggere dekker ogsü resten av Oslo, og kjenner alle veiene som sin egen lomme, sü de kommer seg fort frem.

Du trenger heller ikke ü bo i Oslo, da vüre rørleggere ogsü utfører rørleggertjenester i store deler av Norge.

Vüre rørleggere som rykker ut til Manglerud har bred kompetanse

Rørleggerne vüre, som dekker og rykker ut til Manglerud, har kompetansen og erfaringen som skal til for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. De har ogsü godkjent fagbrev og fagutdannelse, noe som sørger for at du vil motta bare den beste hjelpen.

rørleggerne vüre følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav

Vüre Rørleggere i Manglerud har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Samarbeidspartnerne vüre har en rammeavtale, som gir deg gode tilbud om tilleggstjenester. Tjenestene kan velges ü bli tatt i bruk hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn og service pü rør og annet VVS-utstyr, kan alle vüre erfarne rørleggere hjelpe deg!

Har du behov for andre tjenester, som rüdgiving og konsulenttjenester, hvor en rørlegger vil bistü i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette ogsü noe vüre rørleggere vil hjelpe deg med.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre rørleggere kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til selve anlegget.

En rammeavtale med vüre dyktige rørleggere vil ogsü gi deg rabatterte priser pü varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Manglerud fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og rammeavtaler, hvor en rørlegger bistür med service og ettersyn pü røranlegg. En sertifisert rørlegger rykker ut til Manglerud og utfører kontroller, hvor mület er ü ivareta sikkerheten ved ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Manglerud

Alle vüre dyktige rørleggere er spesialisert pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til ü rykke ut til Manglerud, noe de gjør nür det haster!

De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggertjenester, men har du et problem eller en annen sak som ikke er akutt, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, utfører og tar av seg hele prosessen, uansett oppdrag.

Rørleggerne vüre som rykker ut til Manglerud utfører ogsü andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Ønsker du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre dyktige og erfarne rørleggere bistü med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som rykker ut til Manglerud har muligheten og kompetansen for ü utføre selv de mest krevende jobbene. Men har du et problem eller trenger bistand til en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg ü likevel ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelige rørleggere, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü resten av Oslo, Furuset og Østensjø.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.