Logo

Finn rørlegger i Oslo VVS – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alt av VVS-tjenester til alle som skulle trenge det i Oslo?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü ta din VVS-sak 24/7, alle dager i üret, og sikter langt for ü bare oppnü den høyeste kvalitet pü arbeidet som blir utført!

Rørlegger-SOS tilbyr en tjeneste, som setter deg umiddelbart opp mot en erfaren og hyggelig rørlegger som tar din VVS-sak, og sender ut en rørlegger til deg.

Velger du ĂĽ ta i bruk vĂĽr unike tjeneste, kan du vĂŚre sikker ĂĽ motta hjelpen du trenger.

Vi har fagfolk du kan stole pĂĽ

Vüre rørleggere er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. De har ogsü godkjent fagbrev, kurses jevnlig pü de nyeste normene og følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. Dette hjelper til med ü sørge for at arbeidet du mottar opprettholder kvalitet og sikkerhet over en lang periode fremover.

Rørleggerne vi samarbeider med har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS-fagmann. De tar alltid pü seg jobber med god selvtillit, og jobber med et øye for kvalitet og presisjon.

Med andre ord, vüre rørleggere er alltid klare for dine VVS-oppdrag.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS nür du behøver VVS-hjelp?

Det er viktig ü velge riktig Rørlegger da du behøver VVS-bistand.

Hvorfor skal du velge Rørlegger-SOS?

Vüre rørleggere tilbyr alle sine VVS-tjenester til konkurransedyktige priser, rykker ut 24/7, alle dager i üret og har lang erfaring med selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne vüre er klare til ü ta pü seg ditt VVS-oppdrag, uansett hva det skulle vÌre.

Vüre rørleggere utfører VVS-tjenester i store deler av Norge

Rørleggerne vüre utfører alle oppdrag i Oslo, men ogsü store deler av Norge. De tilbyr en rørleggervakt som dekker det meste av landet, og hjelper de som trenger det.

Vüre partnere oppholder seg i Oslo, sü dine VVS-problemer blir løst i en fei!

En annen god grunn for ü velge vür tjeneste; vüre rørleggere oppholder seg hovedsakelig i Oslo, og kjenner derfor veiene like godt som sin egen baklomme! Derfor kan du vÌre sikker pü en usedvanlig hurtig utrykning, og de er pü plass for ü fikse ditt VVS-problem umiddelbart.

Dette er viktig nür det kommer til VVS-problemer, spesielt lekkasjer og lignende problemer. Opplever du en lekkasje, kan dette püføre boligen din brutale skader, noe som koster deg en liten formue ü fü fikset, sü ü fü fikset dette hurtig, er essensielt.

Behøver du VVS-hjelp om natten? Vüre rørleggere tilbyr rørleggervakt!

Det er ikke bare pü dagen man skulle ha behov for en rørlegger. Visse skader og problemer kan vÌre hastesaker, og da kan man ikke vente til dagen etterpü, eller etter helgen. Derfor tilbyr vüre rørleggere en fantastisk rørleggervakt, som sørger for at du er sikret fra skader som püføres av problemer som ikke blir hündtert hurtig.

Rørleggerne vüre rykker ut til deg nür det haster

Er du usikker pü om du burde ta i bruk en rørleggervakt, eller vente til dagen etterpü?

Opplever du et VVS-problem som kan potensielt utsette boligen din for større skader, anbefaler vi deg med det sterkeste, ü ta i bruk vür tjeneste, sü blir du satt opp mot en erfaren rørlegger over telefon, som vurderer din sak. Mener rørleggeren at din sak er akutt, blir en rørlegger sendt ut umiddelbart for ü ordne opp i problemet.

Mener rørleggeren at ditt problem ikke er en hastesak, vil en rørlegger rykke ut og bistü, etter avtalt tid med deg som kunde.

Vüre rørleggere tilbyr en fantastisk rammeavtale

Vüre rørleggere tilbyr en rammeavtale, som vil gi deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene som blir tilbudt, kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Ønsker du serviceavtaler i form av ettersyn og service pü røranlegg eller garantert responstid, kan en rammeavtale vÌre perfekt for deg.

Samarbeidspartnerne vüre tilbyr ogsü andre tjenester, som konsulent og rüdgivningstjenester, hvor en sertifisert og erfaren rørlegger vil bistü i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, utbedringsarbeider pü VVS-anlegg eller rehabilitering av bad og kjøkken. Gjennom en rammeavtale vil du ogsü fü gode muligheter med koordinering og hündtering av skadesaker.

Med en rammeavtale vil du motta flere goder og fordeler

Rammeavtalen med vüre partnere vil gi deg, som kunde, flere goder og andre fordeler. Noen av disse fordelene er rabatterte priser, høy prioritering og raskt utrykning ved oppdrag, en unik tilgang til et stort og bredt spekter av underleverandører og partnere, samt ürlige inspeksjoner av VVS-anlegg for ü opprettholde sikkerhet og kvalitet.

En rammeavtale vil ikke bare sikre deg en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til VVS-anlegget og selve rutinene i bygget, noe som sørger for større effektivitet.

VVS-tjenester vüre rørleggere utfører i Oslo

Vüre rørleggere utfører alle rørleggertjenester, og har erfaringen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene. De utfører alle tjenester fra vannsjekk til rehabilitering og modernisering av bad og kjøkken, tilpasset ditt budsjett, og sørger for et ferdig produkt som viser kvalitet og stil.

Vüre rørleggere utfører diverse tjenester i Oslo, men ikke begrenset til:

Vüre rørleggere hjelper deg med tette avløp

De fleste har opplevd tette avløp en gang i blandt. Som regel kan dette bli hündtert pü egenhünd, men i uheldige situasjoner, kan et avløp tette seg skikkelig, og da anbefaler vi ikke ü hündtere dette selv, da du kan püføre rørene skader, som i fremtiden kan skape skjulte lekkasjer. Vanligvis, om avløpet til vasken eller toalettet blir tett, fører man vannet ned i dusjen for ü ha kontroll pü en oversvømmelse. Blir dusjen helt tett, burde du fü fikset dette, sü du ikke opplever en skikkelig oversvømmelse pü baderommet.

Heldigvis for alle innbyggere i Oslo, har vüre rørleggere mye erfaring med spyling og staking av tette rør, og fikser dine hurtig.

Det finnes ogsü enkle tiltak, som kan forebygge mot tette rør. Les vür artikkel om hvordan du kan rense og forebygge mot fremtidige tette rør.

Behøver du bistand med rehabilitering og modernisering av bad?

Det er en sÌrdeles stor oppgave ü rehabilitere et bad. Ønsker man et ferdig produkt med kvalitet, er det mye ü tenke pü. Derfor kan vüre rørleggere bistü med alt fra prosjektledelsen til et ferdig produkt som du blir fornøyd med.

Rørleggerne vüre har høy kompetanse og mye erfaring med dette, og sikter langt for et ferdig produkt som du som kunde blir fornøyd med.

Lurer du pĂĽ noe som du ikke har fĂĽtt svar pĂĽ?

Rørleggerne vüre er dyktige, og har kompetansen til ü utføre alle VVS-tjenester som du trenger bistand med. Tar du i bruk vür tjeneste, vil du motta den beste hjelpen som fagfolk kan tilby!

Vi har i dette innholdet nevnt en rekke tjenester som du kan fü bistand med fra vüre partnere, men det kan hende at akkurat det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørleggervakt, som gjør alt i sin makt for ü hjelpe deg med din sak!

Vüre rørleggere dekker ogsü nÌromrüder, som Lambertseter, Frogner og Holmenkollen.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.