Logo

Finn rørlegger i Bygdøy – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din pålitelige kundeformidler til rørleggerbransjen. Vi er her for å gjøre det lettere for deg å finne en pålitelig rørlegger på Bygdøy. Vi er stolte av å tilby rask og effektiv service for å sikre at du får den hjelpen du trenger, når du trenger det. Vi forstår at det kan være stressende å finne en pålitelig rørlegger, spesielt i nødsituasjoner. Derfor jobber vi kontinuerlig for å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg.

Bygdøy er kjent for sine vakre omgivelser og boligområder. Uansett om du bor i et historisk hus eller en moderne leilighet, er vi dedikert til å finne rørleggertjenester som passer dine behov. Vi har et bredt spekter av rørleggerpartnere i nærliggende områder som er klare til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov på Bygdøy.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov på Bygdøy

Det er mange grunner til å velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov på Bygdøy. Først og fremst gjør vi det enkelt å finne en pålitelig rørlegger i ditt område. Du trenger ikke å søke rundt på nettet eller ringe rundt til flere forskjellige rørleggerbedrifter. Vi gjør jobben for deg, slik at du raskt kan få hjelpen du trenger.

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt for å sikre at de gir deg den beste servicen. De er erfarne, pålitelige og har en bred kunnskap om rørleggerbransjen. Når du velger Rørlegger SOS, kan du være sikker på at jobben blir gjort riktig.

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester på Bygdøy

Enten du trenger hjelp med en liten reparasjon eller et større prosjekt, har våre rørleggerpartnere kunnskapen og erfaringen til å håndtere et bredt spekter av rørleggertjenester. Dette inkluderer alt fra reparasjon av lekkasjer til installasjon av nye rørsystemer.

Profesjonell rørleggertjeneste er viktig for å sikre at ditt hjem eller din bedrift opprettholder en høy standard. Ved å bruke Rørlegger SOS, kan du være sikker på at du får tilgang til erfarne rørleggere som vet hvordan de skal løse dine rørleggerproblemer effektivt og profesjonelt.

Eksempler på tjenester som våre rørleggerpartnere utførte tidligere på Bygdøy:

- Vannlekkasjer

- Montering av toalett

- Montering av utekran

- Fikse tette sluk

- Koble til vann

- Montering av varmtvannsberedere

- Rørspyling

- Tining av frosne rør

Døgnservice for alle rørleggingstjenester på Bygdøy

Vi forstår at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst på døgnet, og det er derfor vi tilbyr døgnservice. Våre rørleggerpartnere er tilgjengelig 24/7 for å sikre at du får hjelpen du trenger når du trenger det. Du trenger ikke å bekymre deg for å vente til neste arbeidsdag for å få hjelp. Med Rørlegger SOS er hjelpen bare en telefonsamtale unna.

Kvalifiserte og sertifiserte rørleggerpartnere

Det er viktig for oss at du kan stole på rørleggeren du får gjennom Rørlegger SOS. Derfor sørger vi for at alle våre samarbeidspartnere er fullt kvalifiserte og sertifiserte. Dette gir deg peace of mind fordi du vet at rørleggeren har den nødvendige utdanningen, erfaringen og kompetansen til å utføre jobben på en trygg og effektiv måte.

Hvordan Rørlegger-SOS kan hjelpe deg på Bygdøy

Å finne en rørlegger gjennom Rørlegger SOS er en enkel prosess. Du trenger bare å ta kontakt med oss, enten via telefon eller gjennom kontaktskjemaet på vår nettside. Vi vil da koble deg med en av våre samarbeidspartnere som kan ta seg av dine rørleggerbehov.

Vi er dedikert til å gi deg en rask respons. Vi vet at mange rørleggerproblemer er akutte, og at det er viktig å få en rørlegger på stedet så raskt som mulig. Derfor prioriterer vi rask respons og kvalitetsarbeid.

Ta kontakt med Rørlegger-SOS for rørleggertjenester på Bygdøy

Hvis du trenger en rørlegger på Bygdøy, er Rørlegger SOS her for å hjelpe. Du kan enkelt kontakte oss via telefon eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Vi i Rørlegger SOS er stolt over å kunne betjene Bygdøy og omliggende områder. Vi er her for å gjøre det enklere for deg å finne en pålitelig rørlegger. Uansett hva dine rørleggerbehov kan være, er Rørlegger SOS her for å hjelpe.

Har du behov for en rørlegger på Majorstuen, Kvadraturen eller Oslo sentrum vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.