Logo

Finn rørlegger i Bygdøy – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din pålitelige kundeformidler til rørleggerbransjen. Vi er her for å gjøre det lettere for deg å finne en pålitelig rørlegger på Bygdøy. Vi er stolte av å tilby rask og effektiv service for å sikre at du får den hjelpen du trenger, når du trenger det. Vi forstår at det kan være stressende å finne en pålitelig rørlegger, spesielt i nødsituasjoner. Derfor jobber vi kontinuerlig for å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg.

Bygdøy er kjent for sine vakre omgivelser og boligområder. Uansett om du bor i et historisk hus eller en moderne leilighet, er vi dedikert til å finne rørleggertjenester som passer dine behov. Vi har et bredt spekter av rørleggerpartnere i nærliggende områder som er klare til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov på Bygdøy.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov på Bygdøy

Det er mange grunner til å velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov på Bygdøy. Først og fremst gjør vi det enkelt å finne en pålitelig rørlegger i ditt område. Du trenger ikke å søke rundt på nettet eller ringe rundt til flere forskjellige rørleggerbedrifter. Vi gjør jobben for deg, slik at du raskt kan få hjelpen du trenger.

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt for å sikre at de gir deg den beste servicen. De er erfarne, pålitelige og har en bred kunnskap om rørleggerbransjen. Når du velger Rørlegger SOS, kan du være sikker på at jobben blir gjort riktig.

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester på Bygdøy

Enten du trenger hjelp med en liten reparasjon eller et større prosjekt, har våre rørleggerpartnere kunnskapen og erfaringen til å håndtere et bredt spekter av rørleggertjenester. Dette inkluderer alt fra reparasjon av lekkasjer til installasjon av nye rørsystemer.

Profesjonell rørleggertjeneste er viktig for å sikre at ditt hjem eller din bedrift opprettholder en høy standard. Ved å bruke Rørlegger SOS, kan du være sikker på at du får tilgang til erfarne rørleggere som vet hvordan de skal løse dine rørleggerproblemer effektivt og profesjonelt.

Døgnservice for alle rørleggingstjenester på Bygdøy

Vi forstår at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst på døgnet, og det er derfor vi tilbyr døgnservice. Våre rørleggerpartnere er tilgjengelig 24/7 for å sikre at du får hjelpen du trenger når du trenger det. Du trenger ikke å bekymre deg for å vente til neste arbeidsdag for å få hjelp. Med Rørlegger SOS er hjelpen bare en telefonsamtale unna.

Kvalifiserte og sertifiserte rørleggerpartnere

Det er viktig for oss at du kan stole på rørleggeren du får gjennom Rørlegger SOS. Derfor sørger vi for at alle våre samarbeidspartnere er fullt kvalifiserte og sertifiserte. Dette gir deg peace of mind fordi du vet at rørleggeren har den nødvendige utdanningen, erfaringen og kompetansen til å utføre jobben på en trygg og effektiv måte.

Hvordan Rørlegger-SOS kan hjelpe deg på Bygdøy

Å finne en rørlegger gjennom Rørlegger SOS er en enkel prosess. Du trenger bare å ta kontakt med oss, enten via telefon eller gjennom kontaktskjemaet på vår nettside. Vi vil da koble deg med en av våre samarbeidspartnere som kan ta seg av dine rørleggerbehov.

Vi er dedikert til å gi deg en rask respons. Vi vet at mange rørleggerproblemer er akutte, og at det er viktig å få en rørlegger på stedet så raskt som mulig. Derfor prioriterer vi rask respons og kvalitetsarbeid.

Ta kontakt med Rørlegger-SOS for rørleggertjenester på Bygdøy

Hvis du trenger en rørlegger på Bygdøy, er Rørlegger SOS her for å hjelpe. Du kan enkelt kontakte oss via telefon eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Vi i Rørlegger SOS er stolt over å kunne betjene Bygdøy og omliggende områder. Vi er her for å gjøre det enklere for deg å finne en pålitelig rørlegger. Uansett hva dine rørleggerbehov kan være, er Rørlegger SOS her for å hjelpe.

Har du behov for en rørlegger på Majorstuen, Kvadraturen eller Oslo sentrum vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.