Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Slependen – Utfører alle rørleggeroppdrag – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

På utkikk etter en dyktig rørlegger som utfører alle oppgaver i Slependen? 

Da har du kommet til rett sted!

Uansett om du trenger hjelp med alt fra en lekkasje til bistand ved et prosjekt, har vi alltid rørleggere klare til å hjelpe deg. Våre dyktige rørleggere, som dekker Slependen, rykker ut og hjelper deg, alltid!

Våre rørleggerer er klare til å ta dine saker 24/7 alle dager i året. De har også diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg høy kvalitet og sikkerhet på utført arbeid. 

En rørlegger som utfører oppdrag for en kvinne, våre rørleggere hjelper deg i Slependen

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Slependen 

Tjenester som Rørleggerne våre utfører i Slependen

Alle rørleggerne våre er alltid forberedt på det verste, og er godt egnet for å utføre enhver jobb, noe som gjør at du aldri trenger å bekymre deg. Tar du i bruk vår tjeneste, vil du motta bistand fra en rørlegger med et bredt og stort nettverk til andre håndverkere, så alle jobber blir utført på en effektiv måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Sjekk av vann
 • akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt i Slependen
 • Rørlegger helligdag vakt i Slependen
 • Rørlegger helgearbeid i Slependen
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Modernisering og rehabilitering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Slependen?

Rørleggerne våre har muligheter til å rykke ut 24/7 året rundt, tilbyr sine tjenester til konkurransedyktige priser og har bred kompetanse. Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan våre dyktige rørleggere bistå med prosjektledelsen, så blir arbeidet som er involvert utført på en solid og effektiv måte. Våre rørleggere er klare til å takle enhver jobb.

Våre rørleggere i Slependen har bred kompetanse

Bærum våpenskjold, få hjelp fra en dyktig rørlegger i hele bærum

Rørleggerne våre som dekker Slependen, har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene. De har også godkjent fagbrev, samt holdes stadig oppdatert på de nyeste normene, noe som sørger for en trygg utredning, og et arbeid som er utført med et øye for kvalitet og presisjon. 

Rørleggerne følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

I tillegg til å ha bred kompetanse, dekker også våre rørleggere store deler av Norge!

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Slependen

En rammeavtale vil gi deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr eller garantert responstid, er en rammeavtale perfekt for deg. 

De bistår også med rådgiving og konsulenttjneester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, samt utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for bistand med håndtering av skadesaker. 

Med en rammeavtale vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg. 

Rørleggerne våre i Slependen kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil få støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, samt utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Ønsker du hjelp med koordinering og håndtering av skadersaker vil våre rørleggere hjelpe deg med dette. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med mange fordeler for deg som kunde. Du vil få rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. Gjennom en rammeavtale vil du også få tilgang til et unikt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere i Slependen, er du ikke bare sikret en profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til VVS-anlegget og selve rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Slependen

Våre rørlegger samarbeidspartnere sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor deres rørlegger vil bistå med ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for avløp og vann hos for eksempel sameier, borettslag eller bedrifter. Kontroller blir gjennomført av en erfaren og dyktig rørlegger i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor målet er å ivareta vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og rettes før større skader pådras. 

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Slependen gjør det meste 

Rørleggerne våre i Slependen er spesialisert på akuttberedskap 24 timer i døgnet, men vil selvfølgelig også utføre ordinære rørleggeroppdrag. Rørleggerne er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster. Problemer og andre tjenester som ikke er akutte, vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. En rørlegger vi samarbeider med tar seg av hele prosessen. 

Noen av tjenestene våre dyktige og erfarne rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, varmtvannsberedere, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. 

Behøver du hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre sertifiserte rørleggere hjelpe deg. 

 Rørleggerne våre har også lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Tett vask eller toalett?

Har du en tett vask, kan som regel en grundig rens av vannlåsen fikse opp i problemet, men det kan hende at det er selve rørene som er tette, og ikke vannlåsen. Da kan en av 

våre rørleggere hjelpe deg med rensing av rørene, så du trenger ikke å bekymre deg!

Renner det vann eller kloakk opp fra toalettet? Da anbefaler vi deg å kontakte en av våre rørleggere i Slependen, så fikser de problemet før større skader pådras!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Det er ingenting våre rørleggere ikke klarer å hjelpe deg med av rørleggertjenester. De har kompetansen de trenger for å utføre selv de mest krevende jobbene, men det kan hende vi ikke har nevnt det du trenger hjelp med i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn telefonnummeret ditt, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre hyggelige rørleggere, så får du hjelpen du trenger!

Rørleggerne våre hjelper deg også i Hvalstad og Billingstad.