Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Hurum – Få hjelp med alle VVS-problemer – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

På utkikk etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester med et øye for kvalitet og presisjon i Hurum?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak i Hurum 24/7 året rundt.

Alle våre rørleggere har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning på arbeidet som blir utført. 

En rørlegger som bytter ut en vask, få bistand med å bytte ut din vask fra en erfaren rørlegger i hurum

En av våre rørlegger-samarbeidspartnere rykker ut til Hurum fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Hurum

Alle våre rørleggere som rykker ut til Hurum er godt egnet for enhver jobb, og er alltid forberedte på det verste, så du trenger aldri å bekymre deg. Våre dyktige rørleggere har også et bredt og stort nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt i Hurum
 • Rørlegger helligdag-vakt 
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Hurum?

våpenskjoldet til Hurum, få bistand i hele hurum fra en erfaren rørlegger

Våre rørleggere som dekker Hurum, tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser, har muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt og bred kompetanse. Alle våre erfarne rørleggere er alltid klare til å bistå med dine problemer, og det gjør de når det haster.

Har du planer om et prosjekt som krever ekstra kompetanse? Da er våre rørleggere perfekt for deg! De har kompetansen og erfaringen som skal til for å bistå med alt fra planlegging til et ferdig produkt. 

Med andre ord, så er våre rørleggere alltid klare til å utføre enhver jobb for alle i Hurum. 

Våre rørleggere har bred kompetanse

Alle våre rørleggere blir jevnlig kurset på de nyeste normene, og har godkjent fagbrev, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen. De har også erfaringen og kompetansen som skal til for å utføre enhver jobb. 

Alle våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

I tillegg til å ha bred kompetanse, dekker også våre rørleggere store deler av Norge.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Hurum

Rørleggerne våre som dekker Hurum, har rammeavtaler som innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn og service på rør og VVS-utstyr, er en rammeavtale perfekt for deg! 

Ønsker du andre tjenester som rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg også muligheter med håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre rørleggere kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til selve anlegget. 

En rammeavtale med våre dyktige rørleggere vil også gi deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt årlig inspeksjon av VVS-utstyr. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Hurum fra vår rørlegger

Samarbeidspartnerne våre har også rørleggertjenester som innebærer ramme- og rammeavtaler, hvor en rørlegger bistår med service og ettersyn på røranlegg. En sertifisert rørlegger rykker ut til Hurum og utfører kontroller, hvor målet er å ivareta sikkerheten ved å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Hurum

Alle våre dyktige rørleggere er spesialisert på akuttberedskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til å rykke ut til Hurum, noe de gjør når det haster!

De utfører også selvsagt ordinære rørleggertjenester, men har du et problem eller en annen sak som ikke er akutt, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, utfører og tar av seg hele prosessen, uansett oppdrag. 

Rørleggerne våre som rykker ut til Hurum utfører også andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Ønsker du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre dyktige og erfarne rørleggere bistå med dette. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre som rykker ut til Hurum har muligheten og kompetansen for å utføre selv de mest krevende jobbene. Men har du et problem eller trenger bistand til en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg å likevel ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en  av våre hyggelige rørleggere, i dag! 

Har du behov for bistand i Slemmestad eller Østerås, kan du ta i bruk vår tjeneste!