Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Billingstad – Utfører alle Rørlegger-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på utkikk etter en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggeroppdrag i Billingstad?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange dyktige og sertifiserte rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag. Tar du i bruk vår tjeneste, vil du få bistand fra en rørlegger som alltid utfører alle tjenester med et øye for kvalitet og presisjon! 

Rørleggerne våre har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen!

En rørlegger som jobber under en vask, få hjelp med alle vasker i hele Billingstad

En dyktig rørlegger rykker ut til Billingstad fra en nærliggende base. .

Tjenester som våre rørleggere utfører i Billingstad

Våre dyktige rørleggere er alltid klare for det verste, og er også godt utrustet for å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår unike tjeneste! 

Alle våre rørleggere jobber hardt og strekker seg langt for å opprettholde bare den høyeste kvalitet på arbeidet som blir utført. De har også et bredt nettverk til andre håndverkere, som gjør at enhver jobb kan bli utført på en enkel måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Rørlegger helgearbeid
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Billingstad?

Asker våpenskjold, få hjelp fra våre rørleggere i Asker

Alle våre rørleggere er dyktige og solide, rykker ut 24/7 året rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb. Velger du derfor å ta i bruk vår tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Behøver du ekstra kompetanse ved arbeidet som er involvert i et større prosjekt? Da kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg! Da blir arbeidet utført på en ansvarsfull og trygg måte, som fører til et arbeid som du som kunde blir fornøyd med. 

Med andre ord så er alle våre rørleggere klare for alle oppdrag!

Behøver du bistand i andre deler av Norge? Våre rørleggere dekker store deler av Norge!

Våre rørleggere som rykker ut til Billingstad har bred kompetanse

Alle våre rørleggere, som dekker Billingstad, har erfaring og kompetansen som trengs til å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, og de utfører de alltid med den høyeste kvalitet. 

Alle våre rørleggere har også godkjent fagbrev, og kurses jevnlig på de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne våre som rykker ut til Billingstad, følger alle sertifiseringskrav og retningslinjene for håndverkertjenesteloven. 

Våre Rørleggere i Billingstad har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Samarbeidspartnerne våre har rammeavtaler som sikrer deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av periodisk ettersyn på VVS-utstyr og rør, kan våre profesjonelle rørleggere bistå med dette. 

Har du behov for bistand med konsulent og rådgivningstjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette også noe våre rørleggere vil hjelpe deg med.

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre rørleggere, kommer med flere goder og andre fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale med våre partnere, vil du motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil også få en unik tilgang til et bredt spekter av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med rørleggerne våre som dekker Billingstad, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til anlegget og selve rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Billingstad

Samarbeidspartnerne våre sine rørleggertjenester innebærer også ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med service og ettersyn på VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger utfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere og fikse opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Våre rørleggere i Billingstad gjør det meste 

Alle våre rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut når det haster! De utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag, men har du bistand til et problem som ikke haster, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre rørleggere rykker ut og tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag. 

De dyktige rørleggerne vi samarbeider med, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for andre serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er våre dyktige rørleggere alltid på plass for å hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere, som dekker Billingstad, har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så får du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne våre dekker også Hvalstad, Slependen og Sandvika!