Logo

Finn rørlegger i Florø – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Hvorfor velge Rørlegger SOS for din rørleggerbehov i Florø? Når du står overfor en rørleggerkrise eller bare trenger rutinemessig vedlikehold, ønsker du raskt og pålitelig service. Det er her vi kommer inn. Vi i Rørlegger SOS har forpliktet oss til å koble deg med lokale rørleggere i Florø og omkringliggende områder for å løse dine rørleggerutfordringer på en effektiv måte.

Rørlegger SOS fungerer som en bro mellom deg og din lokale rørlegger. Vår nettbaserte plattform gjør det enkelt å søke og finne rørleggertjenester i Florø, og vi streber etter å gi deg rask og effektiv bistand. Vårt konsept er enkelt, men effektivt – vi arbeider for å gjøre livet enklere for deg når du trenger en rørlegger.

Vi er stolte av å tilby rask bistand og høy kvalitet. Vi forstår at rørleggerproblemer kan være stressende og at du vil ha dem løst så raskt som mulig. Derfor samarbeider vi med rørleggere som er dyktige, erfarne og alltid klare for å hjelpe deg.

Alt om våre samarbeidspartnere – Rørleggere i nærheten av Florø

Våre samarbeidspartnere er dyktige og erfarne rørleggere som kan hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov. Alle rørleggerne vi samarbeider med har nødvendige godkjenninger og erfaring til å håndtere alle typer rørleggertjenester. Enten det er et enkelt rør som lekker, eller en større installasjon, kan de hjelpe.

Rørleggertjenestene som tilbys av våre samarbeidspartnere er omfattende. De kan håndtere alt fra rutinemessig vedlikehold av rør til komplekse installasjoner og reparasjoner. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, kan du stole på at våre samarbeidspartnere vil yte topp service.

Rørleggertjenestene vi tilbyr er alltid tilgjengelige, med døgnåpen vakt. Dette betyr at du får hjelp når du trenger det, uavhengig av tid på døgnet. Dette er en del av vår forpliktelse til å gi deg den beste rørleggertjenesten i Florø.

Rørlegger SOS – Vi kobler deg opp mot din lokale rørlegger

Rørlegger SOS fungerer som en koblingsplattform mellom kunder som deg og lokale rørleggere i og rundt Florø. Vi hjelper deg å finne rørleggere som passer dine behov og preferanser, og vi gjør dette så enkelt som mulig. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hva du trenger, og vi finner den rette rørleggeren for deg.

For de som bor i Florø og omkringliggende områder, gir vår tjeneste en uovertruffen bekvemmelighet. Du trenger ikke å søke på egenhånd, vi gjør jobben for deg. Få kontakt med en pålitelig rørlegger nær deg med bare noen få klikk på Rørlegger SOS.

Vi har utviklet en enkel og brukervennlig plattform som gjør det enkelt for deg å finne en rørlegger i Florø. Bare fortell oss hva du trenger, og vi kobler deg til en lokal rørlegger som kan hjelpe. Det er så enkelt som det!

Rørleggertjenester tilgjengelige gjennom Rørlegger SOS i Florø

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester i Florø. Enten du trenger reparasjon av lekkasje, installasjon av nye rør, vedlikehold eller nødtjenester, er våre rørleggere her for å hjelpe. De er utstyrt med den nyeste teknologien og har kunnskapen til å håndtere alle typer rørleggeroppdrag.

En del av rørleggertjenestene vi tilbyr inkluderer reparasjon av lekkende rør, installasjon av nye rør, avløpsrensing og mye mer. Våre samarbeidspartnere er alltid klar til å ta seg av dine rørleggerbehov med profesjonalitet og effektivitet.

Vi forstår at noen rørleggerproblemer kan være akutte, og det er derfor våre rørleggere er tilgjengelige døgnet rundt. Med vår døgnåpne vakt, kan du være sikker på at du får hjelp når du trenger det.

Slik tar du kontakt med Rørlegger SOS i Florø

Å ta kontakt med oss på Rørlegger SOS er enkelt og greit. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut vårt kontaktskjema på nettstedet. Når du tar kontakt, vil du bli koblet opp med en lokal rørlegger i Florø som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Når du tar kontakt med oss, kan du forvente rask og vennlig service. Vi vil lytte til dine behov og gjøre vårt beste for å koble deg med en rørlegger som er godt egnet til å løse dine rørleggerproblemer.

Oppfordring til handling: Trenger du en rørlegger i Florø? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på Rørlegger SOS. Ring vår døgnåpne vakt eller fyll ut vårt kontaktskjema på nettstedet. Vi er her for å hjelpe!

Ofte stilte spørsmål om Rørlegger SOS i Florø

Vi mottar mange spørsmål fra kunder, og vi har derfor laget en siden med forskjellige rørlegger-relaterte artikler. Her kan du finne svar på spørsmål som «Hvor mye tar en rørlegger i timen» og «Hvordan kan jeg åpne tette rør».

Vi har et dedikert team som håndterer alle spørsmål og bekymringer. Vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe og gi deg den informasjonen du trenger.

Har du flere spørsmål om Rørlegger SOS i Florø? Ta gjerne kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe og gi deg den informasjonen du trenger.

Kundenes tilbakemeldinger om Rørlegger SOS i Florø

Vi er stolte av de positive tilbakemeldingene vi har mottatt fra våre kunder i Florø. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi setter stor pris på tilbakemeldingene vi får, da de hjelper oss med å forbedre tjenestene våre.

Her er noen av de positive tilbakemeldingene vi har mottatt: «Rask og pålitelig service», «Profesjonelle rørleggere», «Utmerket kundeservice». Vi er alltid glade for å høre fra våre kunder og sette pris på deres støtte.

Har du brukt Rørlegger SOS i Florø? Vi vil gjerne høre om dine erfaringer. Din tilbakemelding hjelper oss å forbedre oss og tilby en enda bedre service til våre kunder i Florø.

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre byer i nærheten som Stryn og Bergen!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.