Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Har du akutt behov for en rørlegger i Bergen eller omegn? Eller kanskje du ønsker å oppgradere boligen din ved å installere moderne gulvvarme? Da bør du få hjelp av en erfaren, sertifisert rørlegger med mye kunnskap og erfaring på området, som aldri gir opp før resultatet er perfekt.

Våre rørleggerpartnere er perfekte fagfolk til å hjelpe deg med alt du trenger. Når du trenger rørleggerhjelp sender vi ut en kvalifisert fagperson som hjelper til med alle dine ulike rørleggerproblemer.

Trenger du litt bistand fra erfarne rørleggere i Bergen? Fyll ut kontaktskjemaet øverst på denne siden, så hjelper de deg gjerne!

Uansett hva du behøver hjelp til, er våre partnere alltid klare til utsetning

Våre Rølregger-partnere har erfaringen, sertifiseringene og presisjonen som trengs for å oppnå høy standard på alle utførte oppdrag.

Mange av de forskjellige type oppdrag de utfører:

 • Montering av ulike VVS-produkter, som ny og flott servant eller noe annet spennende
 • Nødrørleggerhjelp til f.eks. lekkasjer
 • Åpning og rensing av tette rør
 • Rehabilitering av bad og andre rom i huset
 • Vannkvalitetssjekk for å sikre god drikkevannskvalitet
 • Alle små og store oppdrag

Rørleggerne er tilgjengelige når som helst på døgnet i Bergen

Våre samarbeidspartnere i Bergen er et lokalt rørleggerfirma med mye erfaring og kompetanse på området. Siden de tilbyr en 24/7 vakttelefon, vil de være tilgjengelige for å hjelpe deg når du trenger måtte trenge det. Hvis en lekkasje eller noe annet som er viktig å få fikset eller sett på raskt, er de raskt på vei!

I hastesaker vil rørleggerne vi samarbeider med komme ut umiddelbart og tilby førsteklasses assistanse med alt du måtte trenge. Og med en utrolig rask responstid.

Godkjenninger og mye erfaring sikrer deg kvalitet med lang levetid

For å sikre deg den beste kvaliteten på arbeidet, har rørleggerne vi samarbeider med mange års erfaring som sikrer at de er i stand til å håndtere alle forskjellige jobber. For deg som kunde betyr dette at du får den hjelpen du trenger, uansett hva det måtte være.

Deres sertifiseringer gir gode bevis på kunnskapen og ferdighetene de har. I tillegg kurses de jevnlig på alle viktige felt, som garanterer deg en unik kvalitet med lang varighet.

Fagfolk som skaper en hyggelig stemning

Vi mener det er viktig for alle å ha tilgang til trivelige rørleggere som ikke prøver å legge på skjulte kostnader. Derfor har vi gjort jobben med å finne det beste for deg, så du trenger kun å bruke tjenesten vår for å komme i direkte kontakt med dem. På denne måten er du alltid garantert en vel utført jobb.

Noen populære valg fra våre kunder i Bergen

Uansett hva du trenger, setter rørleggerne deg først og går den ekstra milen for å gi deg en unik opplevelse. Slik har de gjennom årene tatt vare på våtrom i hele Bergen.

For å gi deg en god ide om hva rørleggerne våre utfører, kan du lese om noen av de vanligste jobbene de utfører under.

Åpning og tining av rør

Rørleggerpartnerne våre får ofte telefoner om tette rør, så de har god erfaring med dette. De vet hvordan de skal åpne alle forskjellige rør. Hvis et rør er for vanskelig å åpne med ordinære metoder, bruker de spyling, som alltid får jobben gjort raskt.

Om vinteren er det mange som sliter med frosne rør. Med riktig verktøy i bilen skynder de seg til stedet og starter arbeidet umiddelbart.

Tett toalett

Hvis toalettet ditt er helt blokkert eller ikke vil skylle, kan det være veldig nyttig å ha raske rørleggere i Bergen. Våre rørleggerpartnere er profesjonelle fagfolk med mye bransjeerfaring i å fikse toalettproblemer. Bruk tjenesten vår i dag og få umiddelbar hjelp fra lokale rørleggere i Bergen.

Lekkasje

En lekkasje som oppstår kan bli et svært stort problem. Hvis det ikke tas hånd om raskt, kan skaden bli dyr. Den gode nyheten er at vi alltid har fagfolk på vakt for å komme og håndtere jobben raskt og effektivt.

Modernisering

Våre rørleggere er i stand til å håndtere både planlegging og rørleggerarbeid på ditt bad eller kjøkken. De overholder alle gjeldende forskrifter for å sikre et perfekt resultat, gang på gang.

Dette egner seg ekstra godt for de som ønsker mer enn bare en ny stil, men også en helt unik atmosfære som alltid gir en rolig og koselig hverdag.

Reparasjoner

Dersom du trenger noen form for VVS-relaterte reparasjoner, vil våre samarbeidspartnere i Bergen sette opp og iverksette passende tiltak for å rette opp situasjonen før den forverres.

Alle reparasjoner utføres i henhold til gjeldende regelverk, så du slipper å bekymre deg for kvaliteten.

Ofte stilte rørleggerspørsmål og -svar

Gjennom mange år i bransjen har rørleggerne fått en god del spørsmål fra kundene sine. For å spare deg for tid, finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene de får her:

 • Tilbyr dere vakttelefon? - Ja. Alle kunder har tilgang til en 24/7 vakttelefon med svært kort responstid.
 • Gjør dere arbeid både inne- og utendørs? - Selvsagt! Det er ingen oppdrag de ikke tar. Dette gjelder både for privat og bedrift.
 • Installerer dere rør-i-rør-løsninger? Rør-i-rør er standard i nybygg og noe vi har mye erfaring med, så vi kan montere det til alle typer bygg.
 • Har dere erfaring med gulvvarme? - Det er viktig med riktig god gulvvarme om vinteren, som vi gledelig kan planlegge og montere.
 • Er dere tilpasningsdyktige? - Alle er forskjellige, og alle har forskjellige behov. Bare fortell oss hva du tenker på, så er vi sikre på at vi finner en passende løsning.

Ta kontakt for en uforpliktende telefonsamtale

Ingen oppdrag er like, og de har alle sine unike sider. Derfor ønsker vi å høre om din situasjon på telefon for å få et godt inntrykk av hva som skjer og hvordan vi kan planlegge et effektivt oppdrag for deg.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende pristilbud, så kan vi skreddersy en unik løsning til dine behov.

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger