Logo

Finn rørlegger i Bergen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du akutt behov for en rørlegger i Bergen eller omegn? Eller kanskje du ønsker ü oppgradere boligen din ved ü installere moderne gulvvarme? Da bør du fü hjelp av en erfaren, sertifisert rørlegger med mye kunnskap og erfaring pü omrüdet, som aldri gir opp før resultatet er perfekt.

Vüre rørleggerpartnere er perfekte fagfolk til ü hjelpe deg med alt du trenger. Nür du trenger rørleggerhjelp sender vi ut en kvalifisert fagperson som hjelper til med alle dine ulike rørleggerproblemer.

Trenger du litt bistand fra erfarne rørleggere i Bergen? Fyll ut kontaktskjemaet øverst pü denne siden, sü hjelper de deg gjerne!

Uansett hva du behøver hjelp til, er vüre partnere alltid klare til utsetning

Vüre Rølregger-partnere har erfaringen, sertifiseringene og presisjonen som trengs for ü oppnü høy standard pü alle utførte oppdrag.

Mange av de forskjellige type oppdrag de utfører:

Rørleggerne er tilgjengelige nür som helst pü døgnet i Bergen

Vüre samarbeidspartnere i Bergen er et lokalt rørleggerfirma med mye erfaring og kompetanse pü omrüdet. Siden de tilbyr en 24/7 vakttelefon, vil de vÌre tilgjengelige for ü hjelpe deg nür du trenger mütte trenge det. Hvis en lekkasje eller noe annet som er viktig ü fü fikset eller sett pü raskt, er de raskt pü vei!

I hastesaker vil rørleggerne vi samarbeider med komme ut umiddelbart og tilby førsteklasses assistanse med alt du mütte trenge. Og med en utrolig rask responstid.

Godkjenninger og mye erfaring sikrer deg kvalitet med lang levetid

For ü sikre deg den beste kvaliteten pü arbeidet, har rørleggerne vi samarbeider med mange ürs erfaring som sikrer at de er i stand til ü hündtere alle forskjellige jobber. For deg som kunde betyr dette at du für den hjelpen du trenger, uansett hva det mütte vÌre.

Deres sertifiseringer gir gode bevis pĂĽ kunnskapen og ferdighetene de har. I tillegg kurses de jevnlig pĂĽ alle viktige felt, som garanterer deg en unik kvalitet med lang varighet.

Fagfolk som skaper en hyggelig stemning

Vi mener det er viktig for alle ü ha tilgang til trivelige rørleggere som ikke prøver ü legge pü skjulte kostnader. Derfor har vi gjort jobben med ü finne det beste for deg, sü du trenger kun ü bruke tjenesten vür for ü komme i direkte kontakt med dem. Pü denne müten er du alltid garantert en vel utført jobb.

Noen populĂŚre valg fra vĂĽre kunder i Bergen

Uansett hva du trenger, setter rørleggerne deg først og gür den ekstra milen for ü gi deg en unik opplevelse. Slik har de gjennom ürene tatt vare pü vütrom i hele Bergen.

For ü gi deg en god ide om hva rørleggerne vüre utfører, kan du lese om noen av de vanligste jobbene de utfører under.

Åpning og tining av rør

Rørleggerpartnerne vüre für ofte telefoner om tette rør, sü de har god erfaring med dette. De vet hvordan de skal üpne alle forskjellige rør. Hvis et rør er for vanskelig ü üpne med ordinÌre metoder, bruker de spyling, som alltid für jobben gjort raskt.

Om vinteren er det mange som sliter med frosne rør. Med riktig verktøy i bilen skynder de seg til stedet og starter arbeidet umiddelbart.

Tett toalett

Hvis toalettet ditt er helt blokkert eller ikke vil skylle, kan det vÌre veldig nyttig ü ha raske rørleggere i Bergen. Vüre rørleggerpartnere er profesjonelle fagfolk med mye bransjeerfaring i ü fikse toalettproblemer. Bruk tjenesten vür i dag og fü umiddelbar hjelp fra lokale rørleggere i Bergen.

Lekkasje

En lekkasje som oppstĂĽr kan bli et svĂŚrt stort problem. Hvis det ikke tas hĂĽnd om raskt, kan skaden bli dyr. Den gode nyheten er at vi alltid har fagfolk pĂĽ vakt for ĂĽ komme og hĂĽndtere jobben raskt og effektivt.

Modernisering

Vüre rørleggere er i stand til ü hündtere büde planlegging og rørleggerarbeid pü ditt bad eller kjøkken. De overholder alle gjeldende forskrifter for ü sikre et perfekt resultat, gang pü gang.

Dette egner seg ekstra godt for de som ønsker mer enn bare en ny stil, men ogsü en helt unik atmosfÌre som alltid gir en rolig og koselig hverdag.

Reparasjoner

Dersom du trenger noen form for VVS-relaterte reparasjoner, vil vüre samarbeidspartnere i Bergen sette opp og iverksette passende tiltak for ü rette opp situasjonen før den forverres.

Alle reparasjoner utføres i henhold til gjeldende regelverk, sü du slipper ü bekymre deg for kvaliteten.

Ofte stilte rørleggerspørsmül og -svar

Gjennom mange ür i bransjen har rørleggerne fütt en god del spørsmül fra kundene sine. For ü spare deg for tid, finner du svaret pü noen av de vanligste spørsmülene de für her:

Ta kontakt for en uforpliktende telefonsamtale

Ingen oppdrag er like, og de har alle sine unike sider. Derfor ønsker vi ü høre om din situasjon pü telefon for ü fü et godt inntrykk av hva som skjer og hvordan vi kan planlegge et effektivt oppdrag for deg.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende pristilbud, sü kan vi skreddersy en unik løsning til dine behov.

Trenger du hjelp i Oslo? Vüre partnere dekker ogsü dette store omrüdet. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.