Logo

Finn rørlegger i Fyresdal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, din pülitelige plattform for ü finne en pülitelig rørlegger i Fyresdal og omkringliggende omrüder. Vi er her for ü koble deg opp med erfarne, pülitelige og godkjente rørleggere i ditt lokale omrüde. Dette gjør vi ved ü utnytte nettverket av kompetente rørleggere vi har bygget for ü sikre at du für den hjelpen du trenger nür du trenger det.

Hvis du bor i Fyresdal eller et nærliggende område og trenger en rørlegger, er vi her for å hjelpe. Vi sørger for at du får pålitelig og effektiv service fra en erfaren rørlegger nær deg. Du trenger ikke å søke gjennom en lang liste over rørleggere i Fyresdal – vi gjør jobben for deg.

Vüre tjenester er skreddersydd for ü gjøre søket enkelt og stressfritt. Med Rørlegger-SOS er du ikke bare pü jakt etter en rørlegger, du für en partner som forstür dine behov og kan tilby praktiske løsninger.

Hva kan vĂĽre samarbeidspartnere i Fyresdal og omegn tilby

Vi er stolte av ü kunne tilby en rekke rørleggertjenester gjennom vüre samarbeidspartnere. Enten du har en nødsituasjon, trenger en reparasjon eller installasjon, eller bare vil ha en inspeksjon, kan vüre rørleggere hjelpe deg. Fra lekkasjer til tette avløp, varmtvannsproblemer til nye installasjoner, har vüre rørleggere i Fyresdal og omkringliggende omrüder erfaringen og ekspertisen til ü hündtere det.

Vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnvakt, noe som betyr at de er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Sü, om det er en lekkasje midt pü natten eller en blokkert avløp pü en helligdag, er det alltid en rørlegger klar til ü hjelpe.

Hvorfor velge rørlegger-SOS?

Rørlegger-SOS er mer enn bare en plattform for ü finne en rørlegger. Vi er ogsü opptatt av ü sikre at du für en effektiv og pülitelig service. Vi forstür viktigheten av ü finne en rørlegger du kan stole pü, og det er derfor vi jobber hardt for ü sikre at alle vüre samarbeidspartnere er erfarne, kvalifiserte og pülitelige.

Vi er stolte over ü ha hjulpet mange fornøyde kunder med ü finne en rørlegger i Fyresdal og nÌrliggende omrüder. Vüre kunder verdsetter den enkle, brukervennlige tjenesten vür og vür forpliktelse til kvalitet.

Hvordan funker det?

Rørlegger-SOS jobber ved ü koble kunder som leter etter en rørlegger i Fyresdal eller nÌromrüdet med kvalifiserte rørleggere i vürt nettverk. Nür du trenger en rørlegger, bare fyll ut kontaktskjemaet pü vür nettside eller ring oss, sü kobler vi deg opp med en rørlegger som kan hjelpe.

Vi er her for å forenkle prosessen med å finne en rørlegger. Vi tar oss av søket, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller – å få jobben gjort.

Sikkerhet, godkjenninger og sertifisering

Vi tar sikkerhet pü alvor, og det gjør ogsü vüre samarbeidspartnere. Vüre rørleggere er alle godkjente og har nødvendige sertifiseringer for ü utføre rørleggerarbeid. Vi sørger for at enhver rørlegger vi kobler deg opp med er kvalifisert til ü gjøre jobben, slik at du kan vÌre trygg pü at jobben blir gjort riktig.

Vi har strenge retningslinjer for hvilke rørleggere vi samarbeider med. Dette inkluderer sjekk av godkjenninger og kvalifikasjoner, samt vurderinger og anbefalinger fra tidligere kunder.

Rørlegger-SOS i Fyresdal og omkringliggende omrüder

Hvis du bor i Fyresdal eller et nÌrliggende omrüde, har Rørlegger-SOS en rørlegger som kan hjelpe deg. Vüre rørleggere tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra generelle reparasjoner og vedlikehold til nødsituasjoner og nye installasjoner.

Vi jobber hardt for ü sikre at vi kan hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov, uansett hvor du befinner deg i Fyresdal-omrüdet. Med Rørlegger-SOS er det alltid en lokal rørlegger som er klar til ü hjelpe.

Kom i kontakt med Rørlegger-SOS i dag

Hvis du har behov for en rørlegger i Fyresdal eller et nÌrliggende omrüde, er det bare ü ta kontakt med oss. Du kan enten fylle ut kontaktskjemaet pü vür nettside eller ringe oss, og vi vil koble deg opp med en rørlegger som kan hjelpe.

Etter at du har nådd ut til oss, vil vi sørge for at du blir satt i kontakt med en rørlegger så snart som mulig. Med Rørlegger-SOS kan du forvente rask, effektiv og pålitelig service – hver gang.

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre byer i nÌrheten som Kragerø, Skoppum og Stathelle!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.