Logo

Agder rørspyling

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Agder rørspyling

Hvordan utføres rørspyling?

 1. Inspeksjon: Før rørspylingen starter, utfører rørleggeren en inspeksjon av rørene med spesialiserte kameraer for å vurdere tilstanden og identifisere eventuelle blokkeringer eller skader.
 2. Forberedelse: Vannforsyningen til det berørte røret stenges av for å forhindre lekkasjer under rørspylingen. Dette kan innebære å stenge av vannet til hele bygningen eller en spesifikk del.
 3. Valg av rørspylingsteknikk: Rørspyling kan utføres med forskjellige metoder, avhengig av blokkeringens art og rørmaterialet.
  • Høytrykksspyling: Brukes til å fjerne fett, olje og mineralavleiringer med en kraftig vannstråle under høyt trykk.
  • Mekanisk fjerning: Benyttes for hardnakkede blokkeringer som røtter eller faste gjenstander, ved hjelp av roterende kabler med kutteverktøy.
 4. Ettersyn og testing: Etter rørspylingen inspiserer rørleggeren rørene igjen for å sikre at blokkeringene er fjernet. Vannforsyningen gjenopprettes, og rørene testes for å bekrefte at vannet flyter fritt.
 5. Forebyggende tiltak: Rørleggeren gir råd om forebyggende tiltak, som regelmessig vedlikehold og installasjon av fangstanordninger, for å unngå fremtidige blokkeringer.

Tegn på tette rør:

 1. Vond lukt: Organisk materiale og mineralavleiringer kan begynne å råtne og lukte hvis de har ligget i røret over lang tid.
 2. Frost: Hvis det har vært kaldt over lengre tid, kan det hende at røret tettes på grunn av frosten som har dannet seg i det.
 3. Vannet renner sakte: Det mest åpenbare tegnet på tette rør er hvis vannet drenerer tregt eller hvis det står helt stille i vasken.
en hånd som fikser rør, rørspyling
Les også!

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.

Fordelene med å kontakte Rørlegger SOS når du behøver rørspyling i Agder:

Du kommer i kontakt med en lokalkjent rørlegger

Det kan være en stor fordel å kontakte en rørlegger som har kunnskap om lokale forhold som for eksempel lokale byggeregler, klimatiske forhold, områdets infrastruktur og dets styrker og svakheter, men også hvor man kan skaffe nødvendige og rimelige materialer i Agder.

Du kan være trygg på at alle våre rørlegger-partnere er dyktige og kvalifiserte

Vi i Rørlegger SOS velger alltid å samarbeide med rørleggere som er erfarne, dyktige og selvsagt kvalifiserte. Vi sjekker utdanningen, referansene og erfaringen deres for å sørge at du føler deg trygg som kunde og at arbeidet blir gjort av høyest kvalitet.

Våre rørleggervakter er tilgjengelige døgnet rundt

Kriser oppstår ikke alltid i arbeidstiden, og derfor mener vi at det er viktig å være tilgjengelige døgnet rundt for deg i Agder og omegn. Å vente med å bestille rørspyling kan føre til en rekke problemer, for eksempel: Når rør blir for tette og trykket bygger seg opp, kan det føre til at rør sprekker eller brister, noe som kan forårsake omfattende vannskader og dyre reparasjoner.

Alle våre rørlegger-partnere har en rammeavtale som gir flertalls fordeler

En rammeavtale kan gi deg fordeler som rabatterte tjenester, prioritert service, regelmessig vedlikehold og mye mer!

Vi utfører også alle slags rørleggingstjenester i Agder, i tillegg til rørspyling

Våre tjenester er ikke begrenset til rørspyling i Agder. Rørlegger SOS har tidligere utført også:

 1. Installasjon av sanitærutstyr i Kristiansand
 2. Reparasjon av lekkasjer i Arendal
 3. Avløpsrensing og rørspyling
 4. Installasjon og vedlikehold av varmtvannsberedere
 5. Reparasjon og utskifting av rør i Lillesand
 6. Installasjon og service av HVAC-systemer
 7. Installasjon av vannmyknere og filtre i Risør
 8. Frosne rørhåndtering
 9. Inspeksjon og testing av tilbakeslagsventiler
 10. Nødtilkallinger for rørleggerproblemer og rørspyling i hele Agder

Rørspyling i Agder og omegn 24/7, alle dager i året!

Mange tror at rørspyling kan utsettes og at tette rør må ikke åpnes før har stoppet å renne fullstendig. Det kan faktisk være kostbart å vente med å bestille rørspyling i Agder av flere grunner:

 1. Dårlig lukt og hygiene: Når avfall og smuss bygger seg opp i rørene, kan det begynne å brytes ned og produsere ubehagelige lukter. Dette kan potensielt føre til helseproblemer.
 2. Rørskader: Når rør blir for tette og trykket bygger seg opp, kan det føre til at rør sprekker eller brister, noe som kan forårsake omfattende lekkasjer og dyre reparasjoner.
 3. Vekst av mugg og bakterier: Stillestående vann i tette rør skaper et ideelt miljø for vekst av mugg og bakterier, noe som kan være skadelig for både helse og hjem.
 4. Økt vedlikeholdskostnad: Jo lengre man venter med å spyle rør, desto mer omfattende og kostbare blir reparasjonene. Rørspyling i tide kan dermed være en kostnadseffektiv forebygging.

Derfor har vi funnet ut av at det lønner seg å ha en døgnåpen service for alle slags krisesituasjoner som ikke kan vente til neste morgen.

Hvordan komme i kontakt med oss?

Å komme i kontakt med oss er ganske enkelt. Du kan velge å enten ringe oss direkte eller legge inn nummeret ditt inn i skjemaet på forsiden slik at vi ringer deg opp. Du kan også spørre om å få et pristilbud. Dette gjør du ved å krysse av “reparasjon og vedlikehold”- boksen og velge rørspyling som tjeneste du behøver hjelp med.

Så det er opp til deg hvordan du kontakter oss. Du kan enten ringe oss eller fylle ut skjema og bli oppringt. Hvis det haster anbefaler vi at du ringer oss direkte og at du ikke venter med å spyle rør, siden rørspyling i tide kan være en kostnadseffektiv forebygging.

Bestill rørspyling i Agder i dag!

Ikke vent med å bestille rørspyling, uansett hvor du befinner deg i Agder. Våre rørlegger-partnere kan ryke ut til storbyene som Kristiansand, Arendal og mindre steder som Nedenes og Mandal.

Vi har også rørlegger-partnere spredt rundt i hele landet som er klare til å hjelpe deg når som helst, alle dager i året, hele døgnet!