Logo

Finn rørlegger i Kristiansand – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rask og effektiv rørleggervakt? Da har du kommet til rett sted. Det eneste du trenger ü gjøre er ü ringe det oppgitte nummeret og da setter vi deg i kontakt med en av vüre dyktige og lokale rørleggerpartnere.

Rørlegger SOS er en unik plattform som har som formül ü gjøre det sü enkelt som mulig for deg ü finne en rørlegger i Kristiansand. Vi er spesialister pü ü koble kunder med rørleggere som er klare til ü ta pü seg jobben. Vi er ikke en rørleggerbedrift i tradisjonell forstand, men vi fokuserer pü ü formidle kontakt mellom kunden og rørleggeren.

VĂĽrt system er enkelt og effektivt. Du tar kontakt med oss, sĂĽ setter vi deg i kontakt med en av vĂĽre samarbeidspartnere i omrĂĽdet rundt Kristiansand. Dette sikrer at du raskt fĂĽr den hjelpen du trenger, nĂĽr du trenger det.

Vi har et sterkt fokus pĂĽ kundeservice. Vi jobber kontinuerlig for ĂĽ sikre at vĂĽre kunder fĂĽr den beste servicen, og det er derfor vi har valgt ut samarbeidspartnere som deler vĂĽre verdier og vĂĽr forpliktelse til kvalitet.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Rørlegger SOS fungerer som et avgjørende bindeledd mellom kunder og erfarne rørleggere i ditt nÌromrüde. Det som skiller oss fra tradisjonelle rørleggerbedrifter er vür evne til ü forenkle prosessen med ü finne pülitelige rørleggere.

Nür VVS-problemer oppstür, trenger du ikke lenger bruke tid pü ü søke og lete etter sertifiserte rørleggere. Vi tar den oppgaven pü oss, og resultatet er en raskere og mer effektiv løsning for deg.

Vi har et strengt utvalgskriterium for vüre rørleggerpartnere, og vi gjennomgür grundig deres kvalifikasjoner, sertifiseringer og referanser før vi inngür samarbeid med dem. Dette sikrer at du kan stole pü at de rørleggerne vi kobler deg med, er høyt kvalifiserte og pülitelige fagfolk som har kompetanse til ü hündtere en rekke VVS-oppgaver. Vür forpliktelse til kvalitet og ekspertise gir deg trygghet nür du bruker Rørlegger SOS for ü finne den perfekte rørleggeren for dine spesifikke behov.

Samarbeidspartnere i Kristiansand og nasjonal dekning

Rørlegger SOS har et bredt nettverk av pülitelige samarbeidspartnere som dekker hele Norge. Det betyr at uavhengig av hvor du befinner deg i landet, kan du dra nytte av vüre tjenester.

Vi har et dedikert team av erfarne rørleggere spredt over hele landet, fra travle byomrüder til avsidesliggende steder. Dette gjør oss i stand til ü levere rask og pülitelig rørleggerhjelp, uansett hvor du bor. Med vür nasjonale dekning er Rørlegger SOS din trygge og pülitelige partner, uansett hvor i Norge du trenger assistanse med VVS-problemer.

Vür lokale rørlegger-partner stür klar til ü hjelpe deg

I Kristiansand-omrüdet har vi en samarbeidspartner som er klar til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Vi vet at det kan vÌre stressende nür noe gür galt med rørene hjemme, sü vi har sørget for at vi alltid har en rørlegger tilgjengelig i nÌrheten av deg.

Denne nÌrheten betyr rask respons og profesjonell hjelp. Uansett hva rørproblem du møter, har vüre rørleggere bred kompetanse og kan levere et bredt spekter av tjenester for ü løse problemet.

Vi har mange rørlegger-partnere i Kristiansand, men ogsü i hele Norge. I tilfellet alle rørleggere i byen er opptatte, sü kobler vi deg med en dyktig rørlegger i et av dine nÌromrüdene.

24/7 nødhjelp for din rørleggerkriser i Kristiansand

Vi forstür at rørproblemer ikke alltid velger det mest passende tidspunktet for ü dukke opp. Det er derfor vüre rørleggere tilbyr 24/7 nødhjelp i Kristiansand-omrüdet. Uansett nür du opplever et rørproblem, kan du kontakte oss og vi vil sende en rørlegger til deg sü snart som mulig.

Veldig ofte oppstür VVS-problemer pü mest ubelelige tidspunkt, og vüre rørleggere stür klare til ü hjelpe deg hele døgnet, alle dager i üret.

Denne døgnüpne servicen betyr at du aldri trenger ü bekymre deg for en rørkrise igjen. Med oss pü laget, kan du vÌre trygg pü at hjelpen er bare en telefonsamtale unna.

Trygg og kvalitetssikret rørleggerservice i Kristiansand

Hos Rørlegger SOS tar vi kvalitet pü alvor. Vi vet at nür du leter etter en rørlegger i Kristiansand, vil du ha noen du kan stole pü. Derfor har vi sørget for at alle vüre samarbeidspartnere har de nødvendige godkjenningene og sertifiseringene for ü kunne levere en trygg og kvalitetssikret tjeneste.

Vi sørger for ü samarbeide kun med dyktige rørlegger og sjekker alltid referansene og sertifiseringene deres.

Dette betyr at du kan vÌre trygg pü at jobben blir gjort riktig første gang, og at alle tjenestene som leveres av vüre rørleggere er i samsvar med alle relevante forskrifter og standarder.

Vanlige rørleggerproblemer og hvordan du kan løse dem

Rørleggerproblemer er noe de fleste av oss vil møte pü en eller annen gang i livet. De kan variere fra smü, enkle problemer som en dryppende kran til mer alvorlige utfordringer som en lekkasje i vannforsyningssystemet. Her er en oversikt over noen vanlige rørleggerproblemer og hvordan du kan takle dem:

et bilde av lekkasje pü et kjøkken
Les ogsĂĽ!

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Dryppende kraner

En dryppende kran er irriterende og kan føre til høyere vannregninger. Ofte skyldes dette en slitt pakning eller tetning. Du kan løse dette problemet ved ü skru av vannet til kranen, demontere den forsiktig og erstatte den slitte delen.

Tett avløp

Tette avløp kan føre til dürlig vannavløp og kloakkproblemer. Du kan prøve ü løse dette ved ü bruke en avløpsrenser eller en vakuumplunger. Hvis problemet vedvarer, kan det vÌre lurt ü kontakte en profesjonell rørlegger for ü unngü større problemer.

Lekkasje i toalettet

En lekkende toalett-tank kan føre til høye vannregninger. Du kan teste for lekkasjer ved ü legge noen drüper matfarge i tanken og se om fargen vises i toalettskülen uten ü skylle. Hvis det skjer, kan det vÌre nødvendig ü bytte ut pakninger eller ventiler i toalettet.

Varmtvannsproblemer

Manglende varmtvann kan vÌre et vanlig problem. Dette kan skyldes en defekt varmtvannsbereder, en feil termostatinnstilling eller en lekkasje. En rørlegger kan inspisere og reparere eller erstatte varmtvannsberederen etter behov.

Frostskader

I kaldt vÌr kan frosne rør føre til sprekker og lekkasjer. Det beste forebyggende tiltaket er ü isolere rør og la vannet dryppe litt for ü unngü frysing. Hvis rørene allerede er frosset, mü du kontakte en rørlegger for ü tine dem forsiktig og reparere eventuelle skader.

Det er viktig å merke seg at rørleggerproblemer kan variere i alvorlighetsgrad, og det er ikke alltid nødvendig å ringe en profesjonell for mindre problemer. Imidlertid, hvis du er usikker på hvordan du skal løse et rørleggerproblem, eller hvis problemet er stort og potensielt skadelig, er det best å konsultere en erfaren rørlegger for å sikre en rask og pålitelig løsning. Å håndtere rørleggerproblemer tidlig kan bidra til å forhindre mer omfattende skader og spare deg for tid og penger på sikt.

Ta kontakt med oss for rørleggerhjelp i Kristiansand

Trenger du en rørlegger i Kristiansand? Ikke nøl med ü ta kontakt med oss. Du kan enten ringe oss eller bruke kontaktskjemaet pü vür nettside. Vi vil da sette deg i kontakt med en av vüre rørleggere som kan hjelpe deg med ditt rørproblem.

Dersom du ikke krever umiddelbar hjelp, sü kan du ogsü fylle ut vür kontaktskjema med nummeret ditt og en kort beskrivelse av utfordringer du stür ovenfor, ogsü blir du oppringt av en av vüre rørlegger-partnere.

Vi forstür at nür du trenger en rørlegger, trenger du ofte hjelp raskt. Derfor har vi sørget for at det er raskt og enkelt ü ta kontakt med oss, slik at du kan fü den hjelpen du trenger, nür du trenger det.

Rørlegger SOS – Din pålitelige partner for rørleggertjenester i Kristiansand

Vi i Rørlegger SOS jobber hardt for ü vÌre din pülitelige partner for rørleggertjenester i Kristiansand og omegn. Vi tar vür rolle som bindeledd mellom deg og rørleggeren pü alvor, og vi er dedikerte til ü levere den beste servicen mulig.

Vi har allerede hjulpet mange fornøyde kunder i Kristiansand, og vi vil gjerne hjelpe deg ogsü. Enten du har et mindre rørproblem, eller du stür overfor en større rørkrise, kan du stole pü at vi er her for ü hjelpe deg.

Eksempler pü tjenester som vüre rørleggerpartnere utførte tidligere i Kristiansand:

- Vannlekkasjer

- Montering av toalett

- Montering av utekran

- Fikse tette sluk

- Koble til vann

- Montering av varmtvannsberedere

- Rørspyling

- Tining av frosne rør

Ofte stilte spørsmül om Rørlegger SOS i Kristiansand

Vi forstür at du kan ha noen spørsmül om vür tjeneste. De fleste rørlegger-utfordringer er ganske unike og det finnes ikke alltid et universelt svar.

Uansett hvilke spørsmül eller bekymringer du mütte ha, oppfordrer vi deg til ü ta kontakt med oss. Vi er her for ü hjelpe deg, og vi vil gjerne svare pü alt du lurer pü.

Visste du at vi har ogsü rørleggervakt i nÌrliggende byer som Grimstad og Arendal, men ogsü at vi dekker hele Agder og nesten hele Norge?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.