Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Vålerenga – Få bistand med alle Rørlegger-tjenester i Vålerenga 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester med et øye for kvalitet i Vålerenga?

Da er du på rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak! Alle jobber som våre rørleggere håndterer, blir alltid utført med bare den høyeste kvalitet. De er klare til å ta din sak 24/7, året rundt. 

Diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann er såklart på plass, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. 

En rørlegger rykker ut til Vålerenga fra en nærliggende base. 

en rørlegger som reparerer et filter i en kjeller, få hjelp i Vålerenga av en profesjonell rørlegger

Tjenester som våre rørleggere utfører i Vålerenga

Alle rørleggerne våre er klare for det verste, og er alltid godt egnet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. 

Rørleggerne våre er dyktige, og utfører alle sine oppdrag på en effektiv måte, og sørger for at alle jobber blir utført med høy kvalitet og en trygg utredning. Våre rørleggere har også et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som fører til at alle jobber de utfører blir utført på en enkel måte.  

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Rørlegger helgearbeid
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Vålerenga?

Oslo våpenskjold, våre rørleggere bistår med VVS-tjenester i hele Oslo, rørleggervakt 24/7 Oslo

Rørleggerne vi samarbeider med er klare til å rykke ut 24/7, alle dager i året, og tilbyr alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser. De har også kompetansen til å utføre enhver jobb. Tar du i bruk vår tjeneste, er du derfor sikret at du har gjort et godt valg. 

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan du ta i bruk vår tjeneste, så vil du motta bistand med prosjektledelsen, så er du sikret at arbeidet som er involvert vil bli utført på en dyktig og profesjonell måte. Med andre ord så er våre rørleggere klare til å takle enhver jobb. 

Rørleggerne våre som dekker Vålerenga, dekker også store deler av Norge

Rørleggerne dekker ikke bare Vålerenga, men også resten av Oslo

Bor du utenfor Oslo-området? 

Ikke noe problem!

Våre rørleggere har en fantastisk rørleggervakt, som dekker også store deler av Norge, så du er alltid sikret å motta hjelpen du trenger, når du måtte trenge det!

Våre rørleggere som rykker ut til Vålerenga har bred kompetanse

Alle våre rørleggere, som rykker ut til Vålerenga, har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. 

Rørleggerne våre har også selvsagt godkjent fagbrev og blir oppdatert jevnlig på de nyeste relevante normene, som sikrer deg et arbeid som er utført med høy kvalitet. Rørleggerne følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere i Vålerenga har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Våre dyktige partnere tilbyr rammeavtaler, som vil gi deg, som kunde, tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan du benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, vil en rammeavtale være perfekt for deg. 

Rørleggerne våre tilbyr også rådgiving- og konsulenttjenester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette noe du ønsker, kan våre rørleggere bistå! 

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalen til våre rørleggere kommer med flere fordeler og andre goder for deg som kunde, En rammeavtale vil gi deg rabatterte priser på tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlige inspeksjoner av VVS-utstyr. 

Velger du å inngå i en rammeavtale med våre rørleggere, er du sikret en solid rørleggerer, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til anlegget og selve rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Vålerenga

Våre rørleggere sine tjenester innebærer også ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres dyktige rørleggere utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras i boligen. 

Våre rørleggere i Vålerenga gjør det meste 

Våre rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24/7, og rykker hurtig ut når det virkelig haster. Rørleggerne våre utføre selvsagt også ordinære rørleggeroppdrag, men har du en sak som ikke krever akutt utrykning, vil dette bli håndtert av en sertifisert rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. 

Våre samarbeidspartnere utfører diverse serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Rørleggerne utfører også andre oppdrag, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Behøver du bistand med noe som dette, kan våre rørleggere hjelpe deg. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere er dyktige, og har kompetansen som trengs til å utføre selv de mest vanskeligste jobbene, som bare de mest dyktigste rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet i denne artikkelen. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag. 

Våre rørleggere dekker også andre nærområder, som Furuset, Frogner og Holmenkollen.