Logo

Finn rørlegger i Vålerenga – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du på utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester med et øye for kvalitet i Vålerenga?

Da er du på rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak! Alle jobber som våre rørleggere håndterer, blir alltid utført med bare den høyeste kvalitet. De er klare til å ta din sak 24/7, året rundt.

Diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann er såklart på plass, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen.

En rørlegger rykker ut til Vålerenga fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Vålerenga

Alle rørleggerne våre er klare for det verste, og er alltid godt egnet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste.

Rørleggerne våre er dyktige, og utfører alle sine oppdrag på en effektiv måte, og sørger for at alle jobber blir utført med høy kvalitet og en trygg utredning. Våre rørleggere har også et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som fører til at alle jobber de utfører blir utført på en enkel måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Vålerenga?

Rørleggerne vi samarbeider med er klare til å rykke ut 24/7, alle dager i året, og tilbyr alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser. De har også kompetansen til å utføre enhver jobb. Tar du i bruk vår tjeneste, er du derfor sikret at du har gjort et godt valg.

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan du ta i bruk vår tjeneste, så vil du motta bistand med prosjektledelsen, så er du sikret at arbeidet som er involvert vil bli utført på en dyktig og profesjonell måte. Med andre ord så er våre rørleggere klare til å takle enhver jobb.

Rørleggerne våre som dekker Vålerenga, dekker også store deler av Norge

Rørleggerne dekker ikke bare Vålerenga, men også resten av Oslo.

Bor du utenfor Oslo-området?

Ikke noe problem!

Våre rørleggere har en fantastisk rørleggervakt, som dekker også store deler av Norge, så du er alltid sikret å motta hjelpen du trenger, når du måtte trenge det!

Våre rørleggere som rykker ut til Vålerenga har bred kompetanse

Alle våre rørleggere, som rykker ut til Vålerenga, har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene.

Rørleggerne våre har også selvsagt godkjent fagbrev og blir oppdatert jevnlig på de nyeste relevante normene, som sikrer deg et arbeid som er utført med høy kvalitet. Rørleggerne følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Vålerenga har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Våre dyktige partnere tilbyr rammeavtaler, som vil gi deg, som kunde, tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan du benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, vil en rammeavtale være perfekt for deg.

Rørleggerne våre tilbyr også rådgiving- og konsulenttjenester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette noe du ønsker, kan våre rørleggere bistå!

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for håndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalen til våre rørleggere kommer med flere fordeler og andre goder for deg som kunde, En rammeavtale vil gi deg rabatterte priser på tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlige inspeksjoner av VVS-utstyr.

Velger du å inngå i en rammeavtale med våre rørleggere, er du sikret en solid rørleggerer, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til anlegget og selve rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Vålerenga

Våre rørleggere sine tjenester innebærer også ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres dyktige rørleggere utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras i boligen.

Våre rørleggere i Vålerenga gjør det meste

Våre rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24/7, og rykker hurtig ut når det virkelig haster. Rørleggerne våre utføre selvsagt også ordinære rørleggeroppdrag, men har du en sak som ikke krever akutt utrykning, vil dette bli håndtert av en sertifisert rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Våre samarbeidspartnere utfører diverse serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Rørleggerne utfører også andre oppdrag, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Behøver du bistand med noe som dette, kan våre rørleggere hjelpe deg.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere er dyktige, og har kompetansen som trengs til å utføre selv de mest vanskeligste jobbene, som bare de mest dyktigste rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet i denne artikkelen. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Våre rørleggere dekker også andre nærområder, som Furuset, Frogner og Holmenkollen.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som påvirker prisen, og når det er hensiktsmessig å velge hver tilnærming basert på ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les også om viktige påminnelser om dokumentasjon og behovet for å søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens råd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved å dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, også kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for å unngå frostskader ved å plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med å kontrollere vannets temperatur ved å blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann når vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved å løse selv problemer som lekkende kraner ved å bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dårlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.