Logo

Beste rørlegger i Alnabru – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du bistand fra en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggeroppdrag i Alnabru?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for ü ta din sak 24/7 üret rundt! Tar du i bruk vür unike tjeneste, vil alle jobber bli utført pü en profesjonell müte, og med et øye for kvalitet og presisjon!

Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du vil motta bare den beste hjelpen.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Alnabru fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere dekker ogsü andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Alnabru

Rørleggerne som vi samarbeider med, er alltid klare for det verste, og er godt egnet for ü utføre enhver jobb, noe som sørger for at du aldri trenger ü bekymre deg! Tar du i bruk vür tjeneste, kan du vÌre sikker pü ü motta hjelpen du behøver.

Rørleggerne vüre jobber hardt og sikter lang, for ü opprettholde bare den høyeste kvalitet pü alle oppdrag de utfører for deg som kunde. De har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb utført pü en effektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Alnabru?

Rørleggerne vüre er dyktige, og rykker ut 24/7 üret rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser, samt har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb, selv de vanskeligste. Velger du derfor ü ta i bruk vür tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse med arbeidet som er involvert, kan en av vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført med et øye for kvalitet og presisjon! Vüre dyktige og solide rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Alnabru har bred kompetanse

Vüre rørleggere, som dekker Alnabru, har kompetansen og erfaringen som trengs til ü utføre alle jobber, og de sikter langt for ü sørge for bare den høyeste kvaliteten.

De har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og kurses jevnlig pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne vüre følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Alnabru har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne vüre, som rykker ut til Alnabru, har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta ettersyn og service pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere bistü med dette.

Rørleggerne utfører rüdgiving og konsulenttjenester, hvor en rørlegger gir deg støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre rørleggere kommer med flere goder og andre fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale, er du ikke bare sikret en solid partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

En rammeavtale gir deg ogsü rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Alnabru

samarbeidspartnere vüre har ogsü tjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service pü VVS-anlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Behov for en rørlegger utenfor Alnabru?

Ikke noe problem!

Vüre rørleggere büde tilbyr en fantastisk rørleggervakt som dekker store deler av Norge, og dekker hele Oslo, sü du vil motta hjelpen du trenger, alltid.

Vüre rørleggere i Alnabru gjør det meste

Alle rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut nür det virkelig haster! De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men trenger du bistand til et problem som ikke er akutt, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Rørleggerne vüre utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører ogsü andre serviceavtaler som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, sü er dette noe du behøver, kan du ta i bruk vür tjeneste!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre utfører alle rørleggertjenester med bare den høyeste kvalitet, og har kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene, men det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Lambertseter, Furuset og Østensjø.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet