Logo

Finn rørlegger i Hellerud – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Hellerud? Da har du kommet til rett sted!

Din lokale rørlegger i Hellerud gjennom Rørlegger SOS

Vi er en innovativ plattform som kobler deg med lokale rørleggere i Hellerud og omegn. Vi er ikke en rørleggerbedrift i oss selv, men vi jobber sammen med mange dyktige rørleggere i nÌromrüdet for ü tilby deg rask og effektiv hjelp nür du trenger det.

Selv om vi ikke har egne rørleggere i Hellerud, har vi mange samarbeidspartnere i nÌrliggende omrüder som er klare til ü hjelpe deg. Disse rørleggerne har lang erfaring og er klar over de spesifikke utfordringene og behovene som kan oppstü i Hellerud-omrüdet.

Hvis du har et rørleggerproblem, kan du enkelt kontakte oss. Du kan ringe til vürt kontaktnummer eller fylle ut et enkelt skjema pü vür nettside. Vi er her for ü hjelpe deg, og vi vil raskt koble deg med en rørlegger som kan løse problemet ditt.

Finn rørlegger pü en enkel müte

Hos Rørlegger SOS har vi gjort det sü enkelt som mulig for deg ü finne en rørlegger i Hellerud. Du trenger bare ü ta kontakt med oss, sü tar vi oss av resten. Vi har en grundig prosess for ü sikre at de rørleggerne vi setter deg i kontakt med, er pülitelige og leverer høykvalitets arbeid.

Vi sjekker alle vüre samarbeidspartnere nøye for ü sikre at de har nødvendige sertifiseringer og tillatelser. Vi samarbeider kun med rørleggere vi stoler pü, og som vi vet vil utføre jobben med høy standard.

Hvis du vil komme i gang med ü finne en rørlegger, kan du bare ta kontakt med rørleggervakt. Du kan ringe oss, eller fylle ut kontaktskjemaet pü vür nettside.

Rørlegger SOS tilbyr døgnservice, alle dager i üret

Rørleggerproblemer kan oppstü nür som helst pü døgnet. Derfor tilbyr vi en 24/7 rørleggervakt i Hellerud. Vüre samarbeidspartnere stür klare til ü hjelpe deg med hva det mütte vÌre, uansett tid pü døgnet.

Takket vÌre døgnservice, kan du vÌre trygg pü at du alltid kan fü hjelp, uansett om problemet oppstür midt pü natten, tidlig om morgenen, eller i en helg.

Vüre lokale rørleggere er erfarne og kan hündtere alle slags rørleggerproblemer. De vil raskt komme til deg og løse problemet effektivt.

Vür lokale rørlegger - bredden av tjenester

Vür nettverk av rørleggere i Hellerud og nÌromrüdet tilbyr et bredt spekter av tjenester. Enten du har en lekkasje, et tett avløp, behov for installasjon av nytt sanitÌrutstyr, eller noe annet, kan vi hjelpe deg.

Vi har sørget for at vüre rørleggere har erfaring med alle typer rørleggerarbeid. Sü uansett hva problemet ditt er, kan vi koble deg med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Vi har mange tilfredse kunder i Hellerud som har benyttet seg av vüre tjenester. Sü du kan føle deg trygg pü at du vil motta en høy kvalitetstjeneste.

Eksempler pü rørleggingstjenester som ble utført at vüre partnere i Hellerud:

- Nye Bygg og oppussing

Installasjon av rørsystemer i nye bygg.

Renovering av kjøkken, bad, og vaskerom med nye rørinstallasjoner.

Oppgradering av eksisterende røropplegg i boliger og nÌringsbygg.

- Montering og utskiftning

Utskiftning og installasjon av nye toaletter og kraner.

Montering av varmtvannsberedere og andre vannvarmesystemer.

Installasjon av moderne sanitÌrutstyr for økt komfort og effektivitet.

- Reparasjon og vedlikehold

Reparasjon av skader forürsaket av frost pü rør og utstyr.

Åpning av tette sluk og avløp for å gjenopprette normal funksjon.

Utbedring av lekkasjer i rør og tilkoblinger for ü forhindre vannskader.

- UteomrĂĽde

Installasjon av utekraner for hagearbeid og rengjøring.

Tilkobling av vann og avløp for utendørs kjøkken og baderom.

Legging av rør for vannforsyning og avløpssystemer i hage og uterom.

- Energi og Varme

Installasjon av gulvvarmesystemer for en jevn og behagelig varme.

Montering av ovner og kjølesystemer for optimalisert inneklima.

Installasjon av varmepumper for energieffektiv oppvarming og kjøling.

- Annet

RĂĽdgiving og installasjon av vannfiltreringssystemer for bedre vannkvalitet.

Inspeksjon og oppgradering av rørsystemer for ü møte gjeldende standarder.

Tilpasning og spesialinstallasjoner basert pü kundenes unike behov og ønsker.

Kvalitet og sikkerhet er vĂĽr prioritet

Nür du bruker Rørlegger SOS for ü finne en rørlegger i Hellerud, kan du vÌre sikker pü at kvalitet og sikkerhet er vür høyeste prioritet. Vi sjekker alle vüre samarbeidspartneres sertifiseringer og tillatelser for ü sikre at de er kvalifiserte og pülitelige.

Vi har strenge prosedyrer for ü sikre at alle rørleggere vi setter deg i kontakt med, følger alle relevante sikkerhetsstandarder. Du kan stole pü at den rørleggeren du für fra oss, vil utføre jobben trygt og effektivt.

Vi vet at du setter din tillit til oss nür du bruker vür tjeneste, og vi tar den tilliten pü alvor. Derfor gjør vi alt vi kan for ü sikre at du für en god opplevelse nür du bruker Rørlegger SOS.

Tilbakemeldinger fra kunder i Hellerud

Vi setter stor pris pü tilbakemeldinger fra vüre kunder. Det hjelper oss ü forbedre vür tjeneste og sørger for at vi kan tilby best mulig rørleggerservice i Hellerud.

Vi har mange fornøyde kunder i Hellerud-omrüdet som har benyttet seg av vüre tjenester. De har gitt oss positive tilbakemeldinger om rask respons, effektiv service og høy kvalitet pü arbeidet.

Hvis du har brukt vür tjeneste, vil vi gjerne høre fra deg. Du kan gi oss tilbakemelding via vür nettside, eller du kan ringe oss. Vi lytter alltid til vüre kunder og bruker tilbakemeldingene for ü forbedre oss.

Kontakt oss i dag for alle rørleggertjenester i Hellerud

Hvis du trenger en rørlegger i Hellerud, er Rørlegger SOS her for ü hjelpe deg. Vi kan raskt koble deg med en lokal rørlegger som kan hjelpe med problemet ditt.

Du kan ta kontakt med oss ved ü ringe oss, eller ved ü fylle ut kontaktskjemaet pü vür nettside. Vi vil sü raskt som mulig sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Sü ikke nøl, ta kontakt med oss i dag hvis du trenger en rørlegger i enten Hellerud eller i nÌromrüdet som Linderud, Haugenstua og Smestad. Vi gleder oss til ü hjelpe deg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.