Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Lier – Rørlegger-hjelp i Lier – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Har du behov for en dyktig rørlegger, som alltid er på plass og utfører alle rørleggertjenester i Lier? 

Da er du på rett sted!

Vi har rørleggere, som alltid er klare til å bistå med dine problemer, og med en fantastisk rørleggervakt som dekker Lier, vil du motta bistand når du måtte trenge det! Rørleggerne våre er stolte fagfolk, som sikter lang for å utføre alle sine jobber med et øye for kvalitet og presisjon. 

Rørleggervakten de tilbyr, sørger for at de er klare til å ta din sak 24/7, alle dager i året, og rykker ut når du trenger det. 

Diverse godkjenninger, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann er såklart på plass, noe som sørger for at hjelpen du mottar, er alltid utført med bare den høyeste kvalitet og sikkerhet. 

En ung rørlegger som sitter og skrur på et rør under en vask, få hjelp med din vask i Lier, våre rørleggere har rørleggervakt som dekker lier.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Lier fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Lier

Rørleggerne våre er alltid godt egnet til å utføre enhver jobb. I tillegg, er de alltid klare for det verste, og med en solid rørleggervakt, trenger du aldri å bekymre deg. 

Alle jobber som våre rørleggere utfører, blir alltid håndtert på en profesjonell og effektiv måte, og med et bredt og stort nettverk til andre håndverkere, vil alle jobber bli utført på en enkel måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt i store deler av Norge
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Rørlegger helgearbeid
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Lier?

Lier kommuneskjold, våre rørleggere dekker og rykker ut til Lier, Rørleggerne våre har en rørleggervakt som dekker lier

Rørleggerne våre tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og rykker ut 24/7, året rundt, dersom du velger å ta i bruk deres rørleggervakt. Ingen jobber er for vanskelige for våre rørleggere, da de har erfaringen og kompetansen som er nødvendig for å utføre enhver jobb. 

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, vil våre rørleggere kunne bistå med prosjektledelsen, så er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført på en ordentlig og trygg måte. Med andre ord så er våre rørleggere alltid klare til å takle alle jobber. 

Våre rørleggere som rykker ut til Lier har bred kompetanse

Rørleggerne våre blir jevnlig kurset på de nyeste relevante normene, noe som sørger for bare den beste hjelpen. Selvfølgelig følger også alle våre rørleggere sertifiseringskrav og retningslinjer for håndverkertjenesteloven. 

Rørleggerne våre, som dekker Lier, har erfaringen som skal til for å utføre selv de mest krevende jobbene, og med en bra rørleggervakt tjeneste, vil du alltid være sikker på å motta en god hjelp, når du trenger det. 

Våre Rørleggere i Lier har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Med en rammeavtale, vil du motta tilbud om en rekke med tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Du velger selv hva som passer best for deg og din situasjon. Ønsker du serviceavtaler, i form av periodisk ettersyn på VVS-utstyr og rør eller garantert responstid, er en rammeavtale perfekt for deg! 

Våre rørleggere har også konsulent og rådgivningstjenester, hvor en rørlegger vil gi deg, som kunde, støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. 

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi deg flere goder og fordeler. Med en rammeavtale, vil du motta tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag. Årlige inspeksjoner av VVS-utstyr følger også med en rammeavtale. våre rørleggere samarbeidspartnere har også et bredt spekter av underleverandører og partnere. 

Tar du valget å inngå i en rammeavtale, er du sikret en profesjonell og solid rørlegger, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Lier

Rørleggerne våre har rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på VVS-anlegget. En rørlegger rykker ut og utfører kontroller på anlegget i din bolig, hvor målet er å ivareta sikkerheten ved å lokalisere og rette opp i mindre feil, føre større skader pådras. 

Våre rørleggere i Lier gjør det meste

Rørleggerne våre tilbyr en rørleggervakt som dekker Lier, og har derfor spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er hurtig på plass når det haster! Har du behov for tjenester eller bistand med problemer som ikke er akutte, vil dette blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut og tar seg av hele prosessen. 

Våre rørleggere utfører diverse serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De tilbyr også andre tjenester, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Behøver du hjelp med noe av dette, kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, og med en bra rørleggervakt-tjeneste, høy kompetanse og mye erfaring, har de muligheten til å utføre selv de mest krevende og kompliserte jobbene, og det når du måtte trenge det. 

Behøver du bistand til et problem eller en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, ber vi deg å ta i bruk vår tjeneste, da det kan hende vi ikke har nevnt det du behøver hjelp til. 

Ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

I tillegg til Lier, dekker våre rørlegger-partnere også nærliggende områder som Drammen, Oslo, Asker og Bærum.