Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Sætre – Få hjelp med alle VVS-problemer – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alle tjenester for deg i Sætre? 

Da har du kommet til rett nettside! 

Vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag 24/7 året rundt, og de utfører alle oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon!

Våre rørleggere har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg bare god kvalitet og trygg utredning på arbeidet som er utført. 

En dyktig rørlegger som sitter mens hans jobber på en vask, få hjelp med alle vasker i hele Sætre

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Sætre fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Sætre

Alle våre rørleggere, som dekker Sætre, er alltid forberedte på det verste, og er alltid godt utrustet for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg. 

Våre rørleggere har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør at enhver jobb blir utført på en enkel måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Rørlegger-døgnvakt i Sætre
 • Rørlegger helligdag-vakt 
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Sætre?

Asker våpenskjold, få hjelp fra våre rørleggere i Asker

Våre rørleggere som dekker Sætre, har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheter til å rykke ut 24/7 året rundt, i tillegg er alle våre rørleggere alltid klare til å hjelpe deg med dine problemer, og det gjør de når det haster! 

Har du et prosjekt som krever litt ekstra kompetanse? Da kan våre hyggelig rørleggere hjelpe deg! De har kompetansen som trengs for å bistå med prosjektledelsen, så blir arbeidet som er involvert utført på en profesjonell og trygg måte. 

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre som rykker ut til Sætre, har lang erfaring og kompetansen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg. De har også selvsagt godkjent fagbrev, og kurses jevnlig på de nyeste normene, så du mottar bare den beste hjelpen. 

Alle våre rørleggere følger retningslinjene for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Behøver du hjelp i Resten av Norge? Rørleggerne våre dekker store deler av Norge!

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Sæter

Rørleggerne våre har rammeavtaler, som innebærer en rekke tilleggstjenester. Disse tjeneste kan du velge å benytte hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn på VVS-utstyr og rør, kan våre dyktige rørleggere bistå med dette!

Rørleggerne våre som dekker Sætre kan også bistå med konsulent og rådgivningstjenester, som bistand og støtte med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg også gode muligheter for koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre samarbeidspartnere kommer med flere fordeler og goder for deg som kunde. En rammeavtale gir deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, rask oppmøte og prioritet ved oppdrag, og en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. 

Inngår du i en rammeavtale med våre partnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell rørlegger, som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til selve røranlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Sætre fra vår rørlegger

Våre rørleggere som dekker Sætre, har rørleggertjenester som innebærer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på røranlegg. 

Våre samarbeidspartnere har også rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor du vil få bistand med ettersyn og service på røranlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i feil, før større skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Sætre

Alle våre rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, de er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster!

Rørleggerne våre som dekker Sætre utfører også selvsagt ordinære rørleggertjenester og andre oppdrag, men har du et problem som ikke er akutt, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre rørleggere utfører og tar seg av hele prosessen, alle oppdrag. 

Våre rørleggere som rykker ut til Sætre, utfører også reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil våre rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere som rykker ut til Sætre, har muligheten og kompetansen for å utføre enhver jobb, som bare de mest erfarne og dyktigste rørleggerne kan utføre. 

Har du et problem eller spørsmål som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, så får du hjelpen du trenger, i dag!

Rørleggerne våre rykker også ut til Slemmestad og Spikkestad