Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Lommedalen – Utfører alle Rørlegger-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Leter du etter en dyktig rørlegger, som er på plass og utfører alle rørleggertjenester i hele Lommedalen?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har alltid mange rørleggere som er klare til å ta din sak! De utfører arbeidet sitt med et øye for kvalitet og presisjon, samt sikter langt for å opprettholde sikkerheten bak arbeidet de utfører. 

Rørleggerne våre er klare til å ta alle saker 24/7, alle dager i året.

Våre rørleggere har såklart diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du alltid mottar bare den beste hjelpen.

Bare ta i bruk vår unike tjeneste, så får du hjelpen du behøver, alltid. 

En rørlegger som fikser en vask, få hjelp med din vask i Lommedalen fra en av våre rørleggere

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Lommedalen fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Lommedalen

Våre rørleggere er godt egnet til å utføre enhver jobb, og er alltid klare for det verste, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår tjeneste. 

Rørleggerne vi samarbeider med, utfører alltid sine oppdrag på en effektiv og profesjonell måte. De har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det lett å få enhver jobb gjort. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Rørlegger helgearbeid
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Lommedalen?

De dyktige og solide rørleggerne våre, rykker ut 24/7, alle dager i året, og tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser. De har også erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb. Velger du derfor å ta i bruk vår tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Ved prosjekter som krever ekstra kompetanse, kan våre dyktige rørleggere bistå med prosjektledelsen, så blir alle involverte jobber utført på en solid og trygg måte. Med andre ord så er våre rørlegger klare til å takle alle jobber!

Våre rørleggere som rykker ut til Lommedalen har bred kompetanse

Bærum våpenskjold, få hjelp fra en dyktig rørlegger i hele bærum

De dyktige rørleggerne våre som dekker Lommedalen, har erfaringen og kompetansen som skal til for å utføre selv de mest krevende jobbene, og de utfører dem med bare den høyeste kvalitet!

Våre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne våre, som dekker Lommedalen, følger alle sertifiseringskrav og retningslinjer for håndverkertjenesteloven. 

Våre Rørleggere i Lommedalen har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Rørleggerne våre har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta periodisk ettersyn på VVS-utstyr og rør, er en rammeavtale perfekt for deg!

Rørleggerne vi samarbeider med, har også rådgiving og konsulenttjenester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for håndtering og koordinering av skadesaker. 

De dekker også store deler av Norge med en fantastisk rørleggervakt.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale, vil du få varer og tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og en høy prioritet ved oppdrag. Du vil også motta årlige inspeksjoner av VVS-utstyr. Rørleggerne vi samarbeider med har også et bredt spekter av underleverandører og partnere. 

Velger du å inngå i en rammeavtale med våre rørleggere som dekker Lommedalen, er du sikret en solid og profesjonell rørlegger som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til. Rørleggeren kjenner også til anlegget og de selve rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Lommedalen

Våre samarbeidspartnere har rørleggertjenester ter som også innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med service og ettersyn på VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger rykker ut og utfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å ivareta sikkerheten ved å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras! 

Våre rørleggere i Lommedalen gjør det meste 

Våre rørleggere har spesialisert seg på¨akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, noe de gjør når det haster! Har du behov for oppdrag og tjenester som ikke er akutte, vil saken bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut og tar seg av hele prosessen. 

Rørleggerne våre utfører også serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. Behøver du bistand med noe av dette, kan våre rørleggere hjelpe deg. 

Har du behov for tjenester som  utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er våre dyktige rørleggere alltid på plass for å hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å utføre enhver jobb, selv de mest krevende og kompliserte jobbene, som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Har du et problem eller trenger bistand med noe som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og dyktig rørlegger, i dag!

Rørleggerne våre dekker også Slependen og Bekkestua.