Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

VVS-fagmann

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Asker – Utfører alle VVS-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Trenger du en dyktig og erfaren rørlegger i Asker? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere som alltid er klare til å bistå med dine prosjekter og problemer, og det gjør de 24/7 året rundt. 

Våre rørleggere har et øye for kvalitet, og vil alltid sikre deg et bra utført arbeid! 

En rørlegger som er fornøyd med arbeidet sitt, få hjelp av en dyktig rørlegger i asker

En rørlegger rykker ut til Asker fra en nærliggende base.

Tjenester som rørleggerne i Asker utfører

Det dukker stadig opp nye problemstillinger som rørleggere Norge rundt må fikse. Våre rørleggere har lang erfaring med alt mulig av prosjekter og problemer, så de er godt utrustet til å utføre enhver jobb du måtte trenge hjelp til.  

Med bruk av vår tjeneste vil du få hjelp av rørleggere med et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som sørger for at alle jobber blir håndtert på en kostnadseffektiv måte. I tillegg til dette, vil våre rørleggere også kunne bistå med prosjektledelsen, så blir jobben gjort på en profesjonell og ansvarsfull måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt 
 • Rørlegger helligdag vakt 
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Rehabilitering og modernisering av bad
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Asker?

Med konkurransedyktige priser, en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt og bred kompetanse, vil du bli alltid fornøyd med utført arbeid av en av våre rørleggere!

 Våre rørleggere er serviceinnstilte fagfolk som alltid sikter for å gjøre kunden fornøyd med samarbeidet. 

Våre rørleggere har bred kompetanse

Våre rørleggere har bred kompetanse, og nok erfaring til å håndtere selv de mest krevende jobbene for alle som bor i Asker. Rørleggerne har også selvsagt godkjent fagbrev, og følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav, så du vil alltid få bare den beste hjelpen!

Våre rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser, i Asker

Asker våpenskjold, få hjelp fra våre rørleggere i Asker

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Disse tjeneste kan bli brukt som garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, for å nevne noen. 

Trenger du bistand med rådgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette noe våre rørleggere gjør. Du kan også få bistand med koordinering og håndtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du få rabatterte priser på tjenester og andre varer, høy prioritet, og raskt oppmøte ved oppdrag, årlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt tilgang til et unikt, bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med våre samarbeidspartnere er du sikret en solid partner som blir et fast kontaktpunkt, samt kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Asker

Våre samarbeidspartnere tilbyr rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor det blir utført ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. Rørleggerne utfører kontroller for å ivareta vedlikehold og sikkerhet. Dette gjøres ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader pådras. 

Kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en erfaren og solid rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Asker

Våre rørleggere utfører ordinære rørleggeroppdrag, men har også spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til å rykke ut når det haster. Problemer og tjenester som ikke er like akutt vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med håndterer hele prosessen. 

Våre rørleggere i Asker utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing og staking av tette rør, er dette noe våre dyktige rørleggere i Asker utfører for deg. 

Rehabilitering og modernisering av bad

Våre rørleggere har mange år med erfaring når det kommer til å pusse opp bad, Norge rundt. Derfor anbefaler vi å ta i bruk vår tjeneste, og ta en telefon til en av våre rørleggere, dersom du har planer om rehabilitering av badet ditt. 

Får du bistand fra en av våre rørleggere, vil du få hjelp fra planlegging til ferdig bad, og med bistand til prosjektering, blir alt håndtert på en presis og dyktig måte.

Våre rørleggere fikser tette toaletter, vasker og avløp

Opplever du en tett vask kan en grundig og rask rens av vannlåsen fikse dette, men det er ikke alltid dette hjelper, fordi selve rørene kan være tette. Er rørene tette anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så får du bistand av en erfaren og dyktig rørlegger!

Et tett toalett kan være litt vrient å få fikset. Som regel kan man fikse dette selv, men noen ganger er doen rett og slett helt tett, og da må en rørlegger hjelpe deg med å fikse dette. Våre rørleggere i Asker er alltid klare til umiddelbar utrykning for å fikse opp i toaletter, Norge rundt. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er alltid klare for å hjelpe alle i Asker med sine VVS-relaterte problemer og prosjekter. De er dyktige og kan utføre alle tjenester, med et øye for kvalitet, men det kan hende at det du trenger hjelp med, eller lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, ring nummeret som dukker opp, så tar du deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre hyggelige rørlegger i dag!

Har du behov for bistand i Bærum eller Sandvika, kan våre rørleggere hjelpe deg!