Logo

Finn rørlegger i Øvre Eiker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørleggertjenester i Øvre Eiker: Vi kobler deg opp mot lokale ekspertise!

Bli kjent med Rørlegger SOS

Velkommen til Rørlegger SOS – din førstehjelp for alle typer rørleggerbehov i Øvre Eiker! Vi er ikke din tradisjonelle rørleggerbedrift; vi er her for å gjøre livet ditt enklere ved å koble deg direkte til lokale, erfarne rørleggere. Tenk på oss som dine rørleggerkoblinger.

Vårt mål er å redusere ventetiden, øke effektiviteten, og sørge for at du får hjelp når du faktisk trenger det. Hvordan gjør vi dette? Enkelt. Vi har et nettverk av samarbeidspartnere som er håndplukket for deres ekspertise, pålitelighet og lokale kunnskap. Når du ringer inn eller fyller ut kontaktskjemaet vårt, er vår første oppgave å finne den beste partneren for jobben – og sørge for at de kommer til deg i en fei.

Hvorfor velge Rørlegger SOS i Øvre Eiker?

Å finne en pålitelig rørlegger når du står midt i en krise kan være som å finne en nål i en høystakk. Det er her Rørlegger SOS kommer inn i bildet. Vi forstår Øvre Eiker og dens særegenheter. Når kloakken går tett en kald vinternatt eller vannet plutselig nekter å bli varmt, er det ingen tid å miste. Våre samarbeidspartnere er lokalt baserte, noe som betyr at de ikke bare er raskere på pletten, men også kjenner til de lokale utfordringene – fra kommunale forskrifter til typiske problemer i området.

Vi tilbyr en øyeblikkelig hjelpelinje med vår rørleggervakt i Øvre Eiker, tilgjengelig 24/7. Det betyr at uansett når et rørproblem oppstår, kan vi sette deg i kontakt med en profesjonell rørlegger som kan ta hånd om det, raskt og effektivt.

Hvilke tjenester tilbyr våre samarbeidspartnere i Øvre Eiker?

Våre samarbeidspartnere dekker alle tenkelige rørleggertjenester du kan trenge. Fra det mest grunnleggende, som å reparere en lekk kran, til mer komplekse oppdrag som totalrenovering av badet. Trenger du hjelp til å installere nytt sanitærutstyr? Ingen problem. Har huset ditt behov for en fullstendig røroppdatering? Vi har ekspertisen.

Det som virkelig gjør våre samarbeidspartnere unike, er deres evne til å tilby spesialiserte tjenester. Alt fra avanserte lekkasjesøk til installasjon av varmepumper og energieffektive løsninger. Og selvfølgelig, sikkerheten og kvaliteten på arbeidet er alltid topp prioritet. Alle våre partnere har nødvendige godkjenninger og følger de strengeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

Vårt løfte: Tilgjengelighet rundt klokken, alle dager i året

Ingen liker å vente, spesielt ikke når vannet truer med å ta over hjemmet! Vår døgnvakt i Øvre Eiker betyr at du aldri trenger å bekymre deg for å måtte vente til neste virkedag for å få hjelp. Men hva innebærer dette egentlig for deg? Jo, det betyr at uansett når på døgnet du støter på et rørproblem, kan du få hjelp umiddelbart. Dette kan være forskjellen på en rask og enkel løsning og omfattende vannskader.

Å handle raskt i en nødsituasjon kan hindre små problemer i å bli store katastrofer. Våre rørleggerpartnere forstår dette og er klare til å rykke ut på kort varsel, dag eller natt, for å sikre at skadene blir minimert. Og det å ta kontakt? Det kunne ikke vært enklere – et telefonnummer og et kontaktskjema er alt som skal til for å få ballen til å rulle.

Suksesshistorier fra Øvre Eiker

Det er ingenting som sier "jobben er vel utført" som et hav av fornøyde kunder. Vi har hatt gleden av å hjelpe mange innbyggere i Øvre Eiker med deres rørleggerbehov, og tilbakemeldingene har vært overveldende positive. Fra enkle jobber som å bytte ut gamle rør, til store prosjekter som totalrehabilitering av bad, har våre samarbeidspartnere levert gang på gang.

Ved å dele disse suksesshistoriene ønsker vi å vise deg nøyaktig hva du kan forvente når du velger Rørlegger SOS: en pålitelig service som virkelig gjør en forskjell. Det er ikke bare om å fikse rør – det handler om å gi deg fred i sinnet, i vissheten om at hjemmet ditt er i gode hender.

Slik fungerer tjenesten vår: steg for steg

Så, har du et rørproblem? Her er hvordan du løser det med Rørlegger SOS. Først, ta en rask telefon til oss eller fyll ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vår oppgave er å lytte, vurdere situasjonen, og koble deg til den mest kvalifiserte rørleggeren for jobben.

Derefter går vår partner gjennom en vurderingsprosess for å forstå omfanget av problemet, før de tar seg til ditt hjem eller bedrift for å utføre nødvendig reparasjon eller vedlikehold. Og sluttresultatet? Et rørproblem løst med minimalt oppstyr, og du kan gå tilbake til din daglige rutine, bekymringsfri.

Ofte stilte spørsmål

Det er helt naturlig å ha spørsmål, og vi er her for å svare på dem. Enten du lurer på om vi kan hjelpe med ditt spesifikke rørproblem, hva slags kostnader du kan forvente, eller hvordan vår nødhjelpstjeneste fungerer, har vi svarene. Og husk, det finnes ingen dumme spørsmål – bare muligheter til å lære og forstå mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Vår FAQ-seksjon på nettstedet dekker en bred rekke emner, men skulle du ikke finne svaret du leter etter, er vi bare en telefon eller kontaktskjema unna.

Ved å velge Rørlegger SOS for dine rørleggertjenester i Øvre Eiker, velger du en tjeneste som setter deg først, sørger for rask og effektiv hjelp, og gir deg tilgang til et nettverk av lokale rørleggerekkspertise. Ta kontakt med oss i dag – vi er her for å hjelpe, uansett rørproblem.

Visste du at vi har rørleggervakter tilgjengelige 24/7 i hele Buskerud? Blant annet i Nore og Uvdal, Rollag og Sigdal!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.