Logo

Finn rørlegger i Sætre – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du på utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alle tjenester for deg i Sætre?

Da har du kommet til rett nettside!

Vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag 24/7 året rundt, og de utfører alle oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon!

Våre rørleggere har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg bare god kvalitet og trygg utredning på arbeidet som er utført.

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Sætre fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Sætre

Alle våre rørleggere, som dekker Sætre, er alltid forberedte på det verste, og er alltid godt utrustet for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg.

Våre rørleggere har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør at enhver jobb blir utført på en enkel måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Sætre?

Våre rørleggere som dekker Sætre, har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheter til å rykke ut 24/7 året rundt, i tillegg er alle våre rørleggere alltid klare til å hjelpe deg med dine problemer, og det gjør de når det haster!

Har du et prosjekt som krever litt ekstra kompetanse? Da kan våre hyggelig rørleggere hjelpe deg! De har kompetansen som trengs for å bistå med prosjektledelsen, så blir arbeidet som er involvert utført på en profesjonell og trygg måte.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre som rykker ut til Sætre, har lang erfaring og kompetansen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg. De har også selvsagt godkjent fagbrev, og kurses jevnlig på de nyeste normene, så du mottar bare den beste hjelpen.

Alle våre rørleggere følger retningslinjene for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Behøver du hjelp i Resten av Norge? Rørleggerne våre dekker store deler av Norge!

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Sæter

Rørleggerne våre har rammeavtaler, som innebærer en rekke tilleggstjenester. Disse tjeneste kan du velge å benytte hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn på VVS-utstyr og rør, kan våre dyktige rørleggere bistå med dette!

Rørleggerne våre som dekker Sætre kan også bistå med konsulent og rådgivningstjenester, som bistand og støtte med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg også gode muligheter for koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre samarbeidspartnere kommer med flere fordeler og goder for deg som kunde. En rammeavtale gir deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, rask oppmøte og prioritet ved oppdrag, og en årlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Inngår du i en rammeavtale med våre partnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell rørlegger, som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til selve røranlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Sætre fra vår rørlegger

Våre rørleggere som dekker Sætre, har rørleggertjenester som innebærer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på røranlegg.

Våre samarbeidspartnere har også rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor du vil få bistand med ettersyn og service på røranlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i feil, før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Sætre

Alle våre rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, de er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster!

Rørleggerne våre som dekker Sætre utfører også selvsagt ordinære rørleggertjenester og andre oppdrag, men har du et problem som ikke er akutt, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre rørleggere utfører og tar seg av hele prosessen, alle oppdrag.

Våre rørleggere som rykker ut til Sætre, utfører også reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil våre rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere som rykker ut til Sætre, har muligheten og kompetansen for å utføre enhver jobb, som bare de mest erfarne og dyktigste rørleggerne kan utføre.

Har du et problem eller spørsmål som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, så får du hjelpen du trenger, i dag!

Rørleggerne våre rykker også ut til Slemmestad og Spikkestad. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.