Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

  1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
  2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
  3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Vår visjon

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Rørlegger SOS har sett seg lei på dagens tungvinte måte å få umiddelbar hjelp hvis det trengs hjelp. Ofte så er det vanskelig å finne den rette rørleggeren når det trengs. Derfor har vi bestemt oss for å tilby en brukervennlig tjeneste til deg som forbruker. Vi forhandler på dine vegne med lokale rørleggere i ditt distrikt.

Mange rør inntill en vegg, vi fikser rør! Og driver rørlegger-tjenester og VVS

Sentralisert regionalisme

Vi er imot sentralisering av rørleggertjenester på et nasjonalt plan. Vi vet at det er de lokale fagfolkene som kjenner områdene sine best. Derfor har vi delt Norge inn i distrikter der et distrikt er definert ut fra et kriterie. Dette kriteriet er hvor lang tid det vil ta en rørlegger å rykke ut til deg. Vår maksimal grense er satt til maksimalt 40 minutter ved utrykning.

Dette gjør vi for å kunne gi deg en sikker rørleggeropplevelse. Noen ganger så trenger man en rørlegger umiddelbart for å kunne sikre eiendeler og eiendom. Rør som sprekker kan være katastrofalt for bygg, og lite kan påføre like store skader som vann.

Med våre rørleggerdistrikt så kan du være trygg på at du alltid kan nå vår rørleggervakt. Dette gjør det lett å komme i kontakt med en fagperson innenfor VVS i ditt nærområde.

Ett distrikt, en rørlegger-samarbeidspartner

For å kunne tilby deg gode priser, vilkår, tjenester og kvalitet så har vi valgt å kun ha en eksklusiv rørlegger-samarbeidsavtale om gangen i hvert distrikt. Med denne strategien, så kan vi ved hjelp av vår forbrukermakt forhandle med rørleggere i hvert distrikt for de beste vilkårene. 

Deres trygghet, vår prioritet

For å kunne være sikre på at dere, vårt forbrukernettverk, får den best mulig opplevelsen ved å anvende våre samarbeidspartnere så har vi valgt å tydeliggjøre et klageskjema. Hvis du har vært så uheldig å ha hatt en dårlig opplevelse med vår samarbeidspartner, så vil vi høre fra deg!

Skadet-vannkran-vvs-tjenester-rorlegger
Teip er ingen god langstidsløsning. Våre dyktige samarbeidspartnere hjelper deg med gode langsiktige løsninger.

Vi behandler klager fortløpende. Hvis vi finner ut at våre samarbeidspartnere har brutt tilliten til våre forbrukere, så skal vi selvfølgelig se på mulighetene til å finne en ny samarbeidspartner, eller sanksjonere.

Rørlegger SOS – Utfordreren

Vi er nykommeren som tar opp kampen mot gigantene. Vi synes at den nye trenden innenfor rørleggerbransjen, der små og store aktører i hele norge har gått sammen vil gi monopollignende konsekvenser. Dette vil ikke gavne deg som forbruker. 

Derfor velger vi å ta tilbake makten i vårt favør, for å kunne tilby dere konkurransedyktige priser. I dag så tar rørleggere ofte skyhøye priser. Vi har sett opp til 20 tusen kr pris for en 3 timers utrykning! Dette synes vi er for ekstremt, og derfor ønsker vi å kunne forhandle frem gode priser som vil gavne forbrukerne.

Ved å bruke våre tjenester til å kontakte rørleggere, så vil du kunne være med å påvirke en positiv endring i bransjen. Sammen kan forhandle om mer gunstige priser og vilkår.

Rørlegger SOS – Vi bringer sikkerhet

Rørleggerbransjen er en bransje der mange ikke har tenkt så mye på pris. Dette er forståelig da blant annet riktig behandling av tette avløp, tette rør og rørtekniske installasjoner er helt kritisk å gjøre riktig.

En dårlig rørleggerjobb, kan i verste fall resultere i at huset ditt blir totalt skadet grunnet vannskader. Noen ganger så er det ikke engang dekket av forsikringen hvis huset blir vannskadet. Derfor er det ekstremt viktig at rørleggere som utfører arbeid på din eiendom har fagbrev og opprettholder alle krav og normer som er stilt fra oversynsorganer.

Vi påser at alle våre samarbeidspartnere opprettholder alle forskrifter og krav, så du ikke får en vond og dyr overraskelse fra forsikringsselskapet. Hvis vi finner ut at noen av våre samarbeidspartnere ikke opprettholder forskriftene, vil vi umiddelbart bytte ut samarbeidspartneren. 

Rørlegger SOS – Rørleggervakt 24/7 overalt

Noen ganger så er uhellet ute, kanskje barnene deres har lekt og vært så uheldige og kommet bort i noen gamle rør. Ofte så skal det ikke mer til før dere har en alvorlig vannlekasje som kan totalskade deres eiendom og eiendeler.

Når uhellet har skjedd, så trenger man akutt hjelp på kort varsel. Derfor har vi åpnet for at personer som trenger hjelp kan ta kontakt med våre samarbeidspartnere 24 timer i døgnet. At rørleggeren alltid er klar til utrykning er et av våre viktigste krav for å akseptere et rørleggerselskap som vår samarbeidspartner.

Vårt mål er å kunne tilby norgesdekkende rørlegger, vvs tjenester og rørleggervakt. Dette vil kunne gi deg en sikkerhet over å alltid kunne nå en rørlegger når du har behov for hjelp.

Les mer om våre lokale rørleggerdistrikt under, foreløpig så tilbyr vi hjelp fra våre samarbeidspartnere i følgende distrikter:

Rørlegger SOS – Follo

Rørlegger SOS – Østfold