Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Snøde – alt av VVS-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på utkikk etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester og som tilbyr en rørleggervakt i Snøde?

Da trenger du ikke lete mere, for vi har nøyaktig det du trenger!

Våre rørleggere er dyktige, og klare til å ta din sak 24/7, alle dager i året!

Alle våre rørleggere har relevante godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du vil motta god kvalitet og en trygg utredning på utført arbeid. 

en rørlegger som holder en avløpspumpe, få bistand fra en rørelgger i Snøde, våre rørleggere tilbyr en rørleggervakt i Snøde

En rørlegger rykker ut il Snøde fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Snøde

Våre rørleggere som dekker og rykker ut til Snøde er godt egnet for å utføre enhver jobb. De er også forberedte på det verste, så du trenger aldri å bekymre deg, når du får hjelp fra vår tjeneste. 

Rørleggerne våre har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, så kan alle jobber bli utført på en enkel og effektiv måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Rørrehabilitering
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørleggervakt
 • Rørlegger-døgnvakt i Frogner
 • Rørlegger helligdag-vakt 
 • Komplett røropplegg
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Snøde?

Sola Våpenskjold, få bistand fra en dyktig rørlegger i Snøde, 24/7 rørlreggervakt i Snøde
Sola våpenskjold

Våre rørleggere tilbyr alle sin rørleggertjenester til bare konkurransedyktige priser, tilbyr en effektiv rørleggervakt, som sørger for at du vil kunne motta hjelp 24/7, alle dager i året og har en usedvanlig bred kompetanse og erfaring. Rørleggerne våre er alltid klare til å bistå med dine problemer, og det gjør de når det haster! 

Planer om et prosjekt som kunne trenge ekstra kompetanse? Da kan våre rørelggere hjelpe deg!

De har mye erfaring med å drive prosjektledelse. Da kan du være sikker på at arbeidet som er involvert blir utført på en profesjonell og kvalitetsfull måte. Med andre ord, så er våre rørleggere klare for å utføre enhver jobb i Snøde. 

Vi dekker også store deler av Norge

Bor du utenfor Snøde og nærområdet? 

Ikke noe problem!

Våre rørleggere har en fantastisk rørleggervakt, som dekker store deler av Norge. Dette sørger for at alle som trenger det, får hjelpen de trenger!

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste relevante normene. Dette hjelper til med å sikre deg bare den høyeste kvalitet på alt arbeid som blir utført. 

Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Snøde

Etter du har vært i kontakt med våre rørleggere, kan du inngå i en fantastisk rammeavtale. Rammeavtalen gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Da kan du velge noen tjenester, som garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form a ettersyn og service på VVS-utstyr og rør. 

Har du ønsker om andre tjenester, som rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, vil du få hjelp med dette! 

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for bistand med håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Våre partnere sine rammeavtaler kommer med også med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til rutinene og anlegget i bygget. Dette kommer godt med, dersom du tar i bruk deres rørleggervakt, da de kjenner til bygget og anlegget. 

En rammeavtale med våre dyktige rørleggere vil også gi deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Snøde fra vår rørlegger

Våre samarbeidspartnere har også andre rørleggertjenester, som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på røranlegg. En rørlegger rykker ut og utfører kontroller på røranlegget, hvor hovedmålet er å finne og fikse mindre feil, før større skader potensielt pådras anlegget ditt. 

Kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som utfører oppdraget i henhold til gjeldende normer, og med en tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Snøde

Siden våre erfarne rørleggere tilbyr en fantastisk rørleggervakt, har de spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og rykker ut til deg når det virkelig haster!

Selvfølgelig så utfører de også ordinære rørleggertjenester og oppdrag, men har du en sak som ikke krever akutt utrykning, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. 

Du kan også få bistand til andre tjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for rørleggertjenester, som bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre dyktige og erfarne rørleggere bistå med dette. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er hyggelige, og har erfaringen og kompetansen som skal til for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger hjelp til ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!