Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Åkra – Alt av VVS-tjenester i Åkra – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

På utkikk etter en rørlegger, som rykker ut og bistår med alle rørleggeroppdrag og som tilbyr en rørleggervakt i Åkra?

Da kan vi hjelpe deg!

Ta i bruk vår tjeneste, så får du hjelp fra en erfaren rørlegger, som alltid er klar for dine oppdrag 24/7, året rundt. Rørleggerne våre sikter langt for å bare gi deg en høy kvalitet på utført arbeid. Rørleggerne våre har også selvsagt diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS-fagmann, noe som sørger deg en trygg og profesjonell utredning på arbeidet som er utført. 

En rørlegger som skrur på en vannlås, få hjelp med din vannlås fra en hyggelig og erfaren rørlegger i Åkra, 24/7 rørleggervakt i Åkra

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Åkra fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Åkra

Våre rørleggere er klare for det verste, og har muligheter til å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger ikke å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. 

De har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb unnagjort på en enkel og effektiv måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Rørlegger helgearbeid
 • Komplett røropplegg
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørleggervakt
 • Rørrehabilitering
 • Rørlegger-døgnvakt
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Åkra?

Karmøy kommuneskjold, våre rørleggere dekker hele karmøy, rørleggervakt 24/7 i karmøy

Vi har rørleggere som er klare til å rykke ut 24/7, året rundt, har bred kompetanse og tilbyr alle sin rørleggertjenester til bare konkurransedyktige priser. Tar du i bruk vår tjeneste, har du gode muligheter til å få bistand med prosjektledelse, så er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført på en trygg og profesjonell måte. Rørleggerne våre er klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere som rykker ut til Åkra har bred kompetanse

Våre rørleggere har lang og bred erfaring og kompetanse. De har også muligheten til å utføre alle rørleggertjenester. De har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste normene, noe som sikrer deg bare den høyeste kvalitet på utført arbeid. Våre rørleggere sikrer deg et arbeid som opprettholder sikkerhet og kvalitet. 

Alle rørleggerne våre følger retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Rørleggerne dekker også store deler av Norge

Bor du utenfor Åkra og nærområdet?

Du kan fortsatt få hjelpen du trenger!

Våre rørleggere dekker og tilbyr også sin rørleggervakt til store deler av Norge. Dette sikrer at alle som trenger det, får hjelpen de behøver. 

Våre Rørleggere i Åkra har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Med en rammeavtale vil du som kunde motta tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn og service på rør og VVS-utstyr, kan en rammeavtale være perfekt for deg. 

Våre rørleggere, som dekker Åkra, bistår også med diverse rådgiving og konsulenttjenester i forbindelse med bistand og støtte med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

Gjennom en rammeavtale vil du også få gode muligheter for bistand med koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer også med goder og andre fordeler for deg som kunde. Du vil motta alle tjenester og andre varer til rabatterte priser, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag. En årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere er også noe du kan motta i en rammeavtale. 

Rammeavtalen sikrer deg en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til rutinene og anlegget i bygget. Dette gjør det mer effektivt å ta i bruk en rørleggervakt, da rørleggeren har en kjennskap til bygget og anlegget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Åkra

Våre samarbeidspartnerne sine rørleggertjenester innebærer også ramme- og serviceavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn og service på røranlegg. Da rykker en sertifisert rørlegger ut og utfører en rekke med kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader potensielt pådras. 

Kontroller blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og en med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere i Åkra gjør det meste 

Rørleggerne våre tilbyr en rørleggervakt, og har derfor spesialisert seg på akutt beredskap 24/7, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut til deg og ta dine saker! Dersom du har et problem eller trenger en tjenester som ikke krever akutt beredskap, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. 

Rørleggerne våre utfører også serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere hjelpe deg. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere kan rykke ut når du trenger det, dersom du tar i bruk en rørleggervakt. De har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger hjelp til, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag! 

I tillegg til Åkra, dekker våre rørleggerpartnere også nærliggende områder som Stavanger, Sola og Hinna