Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Rakkestad – Rørleggervakt 24/7 – Alt av VVS-tjenester

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på jakt etter en rørlegger i Rakkestad? Da kan vi hjelpe deg, for vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, klare for å fikse alle saker du skulle trenge hjelp med. Ved bruk av vår tjeneste, vil du få akutt rørleggerhjelp fra en rørlegger som dekker Rakkestad.

Rakkestad kommunevåpen, rørlegger i Rakkestad

Våre rørleggere er godkjente, og vil alltid sikre deg topp kvalitet på utført arbeid. 

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Rakkestad fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Rakkestad

Våre rørleggere har lang erfaring, og er godt utrustet til å takle enhver jobb, så du trenger ikke å bekymre deg. Med bred kompetanse, kan våre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det skulle behøves, samt har et bredt nettverk til andre håndtverkere, så enhver jobb blir gjort på en kostnadseffektiv måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt i Rakkestad
 • Rørlegger helligdagvakt i Rakkestad
 • Rørlegger helgearbeid i Rakkestad
 • Komplett røropplegg
 • Vannsjekk
 • Rørrehabilitering
 • Modernisering og rehabilitering av bad etter ditt budsjett

Les mer om vår rørleggervakt her

Hvorfor velge våre rørleggere når du trenger hjelp i Rakkestad?

Ved bruk av vår tjeneste, vil en av våre rørleggere hjelpe deg med alle dine VVS-problemer og prosjekter. Med konkurransedyktige priser, en mulighet for utrykning 24/7 året rundt og bred kompetanse, vil våre rørleggere alltid kunne hjelpe deg, når du måtte trenge det. 

Våre rørleggere har bred kompetanse

Med lang erfaring og bred kompetanse, er selv de mest krevende jobbene noe våre rørleggere utfører, og det gjør de med bare topp kvalitet. Rørleggerne våre har også fagutdannelse, godkjent fagbrev og holdes oppdatert på de nyeste normene, så du som kunde, mottar bare den beste hjelpen. 

Våre Rørleggere som dekker Rakkestad har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Inngår du i en rammeavtale, vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler, hvor du får ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, så er dette noe våre rørleggere kan hjelpe deg med. 

Rørlegger som sitter på huk og klipper et rør, rørlegger i rakkestad
Rørleggeren utfører arbeid med et øye for kvalitet.

Har du behov for rådgiving og konsulenttjenester, hvor du får bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegg, kan du også få hjelp med dette. Du får også hjelp med håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Det kommer en rekke fordeler med en rammeavtale. Noen av disse fordelene er rabatterte priser på varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil også få tilgang til et bredt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Ved en rammeavtale er du ikke bare sikret en profesjonell og solid partner, men også et fast kontaktpunkt som kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Rakkestad fra vår rørlegger

Våre rørleggere vil også kunne tilby ettersyn, service og opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter. Ettersyn og kontroller blir utført av en erfaren rørlegger, som leter etter mindre feil for å fikse dem før det oppstår større skader på anlegget. Rørleggern fyller også ut en tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Rakkestad  

Med erfarne og kompetente rørleggere som har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, vil våre rørleggere kunne fikse alle typer VVS-relaterte problemer, og det gjør de når det haster. Saker som ikke er like akutt vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. Alle oppdrag blir utført av en rørlegger vi samarbeider med. 

Noen oppdrag våre rørleggere gjennomfører, men selvfølgelig ikke begrenset til er reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. 

Trenger du bistand med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, staking og rensing av tette rør eller reparasjon av rørbrudd, er dette noe våre dyktige rørleggere kan gjøre for deg. Våre rørleggere har lang erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere vil kunne utføre det meste du skulle trenge hjelp med, men vi kan dessverre ikke ta med alle oppdrag, og andre tjenester våre rørleggere kan utføre i denne artikkelen. 

Dersom du har spørsmål, eller om du lurer på noe, anbefaler vi deg sterkt å ta i bruk vår tjeneste i dag, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre hyggelig og dyktige rørleggere. 

Våre rørleggerpartnere dekker også nærliggende områder som Skiptvet, Mysen, Ørje og Sarpsborg