Rørleggervakt 24/7 i store deler av Norge. Vi tilbyr alt av VVS-tjenester.

Man kan dessverre ikke bestemme selv når man skulle trenge akutt rørleggerhjelp. Heldigvis for deg, tilbyr vi fra Rørlegger-SOS rørleggervakt for å sikre deg hjelpen du trenger, når du skulle trenge den, uansett når på døgnet eller hvilken dag det skulle være.

Våre rørlegger-samarbeidspartnere sitter alltid klare til å rykke ut. Når hele Norge sover, er våre helter i selebukser alltid våkne for å fikse alle VVS-problemer som skulle dukke opp.

Vi sikter langt for å opprettholde en topp kvalitet med god kundebehandling som et av våre største fokus. Ta i bruk vår tjeneste i dag, så får du bare den beste hjelpen fra en erfaren, sertifisert og utrolig hyggelig rørlegger. 

Hva er rørleggervakt?

Med rørleggervakt, er du som kunde alltid sikret å få hjelp dersom det skulle oppstå en krisesituasjon. Det har ikke noe å si når på døgnet, eller hvilken dag det er, med rørleggervakt vil du alltid få hjelpen du trenger, når du måtte trenge det. Skulle det for eksempel begynt å lekke fra en kobling, vil du kunne ta i bruk vår unike tjeneste, for å så få umiddelbar utrykning fra en erfaren rørlegger med bred kompetanse. 

Det er som regel akutte problemer som blir håndtert umiddelbart av en rørlegger, men dersom du ringer inn med noe som ikke er like akutt og ikke behøver umiddelbar utrykning, vil dette selvfølgelig blir håndtert etter avtalt tid mellom deg som kunde, og rørleggeren som hjelper deg.

Illustrasjon for å vise at tiden renner ut. Få umiddelbar hjelp dersom det skulle haste!

Hva er en hastesak?

Det er ikke alltid like lett å vite om et problem alltid er en akutt sak, så om du er usikker, er det alltid best å ta kontakt med en rørlegger så fort som mulig. Noen eksempler på akutte problemer er:

 • Skjult eller synlig lekkasje fra koblinger
 • Frosne rør
 • Tette rør hvor det kreves høytrykkspyling
 • Brudd på avløp
 • Bytte varmtvannsberedere

Vår rørleggervakt dekker store deler av Norge

Vår rørleggervakt rykker ut til enhver i Oslo, Tidligere Akershus og Østfold i dagens Viken, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Hedmark. Vi gjør ikke forskjell på tettstedene, og vi har derfor rørleggervakt 24/7 i alle disse områdene. Uavhengig av hvor du bor i disse områdene, kan du være sikker på at rørleggervakten vår kan hjelpe deg!

Tilgjengelighet om natten

Du trenger ikke være engstelig dersom det skulle oppstå et akutt problem om natten. Vi har rørleggervakt døgnet rundt, så ta i bruk vår tjeneste selv om du skulle trenge hjelp om natten. Vi jobber hardt, og gjør det vi kan for å holde alle trygge, selv om natten. 

Hvorfor velge Rørlegger-SOS rørleggervakt?

Rørlegger-SOS er vårt bidrag for å hjelpe alle vi klarer med å få hjelpen de trenger, når de måtte trenge det. Vi har som mål å dekke hele Norge med profesjonelle, erfarne og sertifiserte rørleggere, som tar alle VVS-relaterte saker, og jobber hardt for å opprettholde en god kvalitet, samt sørge for at alle kunder blir fornøyde med hjelpen de har mottatt. 

Med vår tjeneste trenger du bare å taste inn ditt nummer, og ringe nummeret som dukker opp, så vil du straks få snakke med en av våre rørlegger-samarbeidspartnere. 

Prioriterer god kundebehandling

Vi sikter langt for å oppnå en perfekt brukeropplevelse for alle som velger å ta i bruk vår tjeneste for rørleggervakt. Vi har også håndplukket samarbeidspartnere som vi mener vil kunne utføre alle jobber på bare den mest effektive måten, og vil utføre oppdragene med bare topp kvalitet. 

Utfører alle VVS-oppdrag

Rørleggervakt, rør som blir jobbet på, rørleggervakt viken og omegn.

Våre rørleggere utfører alle VVS-relaterte oppdrag eller prosjekter som du skulle trenge hjelp med. Ringer du inn med for akutt hjelp, vil dette bli tatt umiddelbart, men om du ringer inn for noe som ikke er like akutt, vil dette bli tatt etter avtalt tid med deg som kunde. 

Noen av tjenestene våre rørleggere utfører, men ikke begrenset til er:

 • Rehabilitering og modernisering av baderom
 • Reparasjon av rørbrudd
 • Installasjoner av VVS-utstyr og annet 
 • Utskifting av urinaler og toaletter
 • Utskifting av rør
 • Spyling av tette rør

Alle tjenester blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger

Opprettholder god kvalitet

Våre samarbeidspartnere oppdateres regelmessig på de nyeste normer for at alle kunder skal motta bare den beste hjelpen. Med fagfolk som elsker jobben sin, har mye erfaring og kurses jevnlig, vil alle prosjekter og mindre oppdrag alltid bli utført med topp kvalitet. 

Effektiv og lett å ta i bruk

Skulle du være uheldig å få en lekkasje i boligen din, er det viktig å få hjelp øyeblikkelig. Tar det for lang tid å få fikset en lekkasje, kan det påføre store og brutale skader på din bolig. Derfor har vi gjort det lettere enn noen gang å få umiddelbar hjelp fra en rørlegger i dag!

Vår rørleggervakt-tjeneste er laget for å være lett å ta i bruk dersom det skulle haste. Du trenger bare å skrive inn ditt telefonnummer og ringe nummeret som dukker opp, så vil du straks få prate med en erfaren rørlegger med mål å hjelpe deg. 

Høy kompetanse i feltet

Høy kompetanse er alltid viktig når du får hjelp fra en fagmann, derfor er vi fornøyde med våre samarbeidspartnere, som har mange år med erfaring, og gjør alltid en skikkelig god jobb! De har også et bredt nettverk med andre håndverkere, så alle jobber du skulle trenge hjelp med blir fikset på en kostnadseffektiv måte. 

Gode rammeavtaler

Våre samarbeidspartnere tilbyr en rammeavtale hvor du får tilbud om en rekke tilleggstjenester som du kan ta i bruk. Denne rammeavtalen vil sikre deg gode priser på tjenester og andre varer. 

Med en rammeavtale vil du motta ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, garantert responstid eller andre gode tjenester. Trenger du rådgiving og konsulenttjenester er dette også noe du kan få gjennom en rammeavtale, samt tilgang til et bredt tverrfaglig nettverk av underleverandører og partnere. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport 

Våre rørleggere tilbyr ettersyn og kontroller, hvor arbeid på rørsystemet blir utført for å opprettholde sikkerheten at mindre feil oppdages og fikses før større problemer oppstår. 

Alle kontroller og vedlikehold av rør blir utført av en erfaren rørlegger som følger alle retningslinjer, og utfører en tilhørende tilstandsrapport for deg. 

Noe du ikke har fått svar på?

Er det noe du ikke har fått svar på, eller har du noe annet på hjertet? Da anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så får du straks snakke med en erfaren rørlegger som vil kunne svare på alle dine spørsmål. 

Kategorier:

Publisert 17/07/2020 kl. 13:23