Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

VVS-fagmann

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Eidskog – Alt av VVS-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

På utkikk etter en sertifisert og profesjonell rørlegger, som utfører alle rørlegger-tjenester i Eidskog?

Da kan vi hjelpe deg! 

Vi har mange dyktige rørleggere, som er klare til å ta din sak og rykke ut 24/7 året rundt.

Våre rørleggere utfører alle rørleggeroppdrag for alle innbyggerne i Eidskog, og det gjør de med bare den beste kvaliteten og med et øye for presisjon!

Våre rørleggere blir jevnlig oppdatert på de nyeste normene, og har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagman, noe som sikrer deg god kvalitet og en trygg utredning på utført arbeid. 

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Eidskog fra en nærliggende base. 

Rørlegger jobber under en kjøkkenvask, få hjelp med din kjøkkenvask fra en av våre dyktige rørleggere i eidskog
En dyktig rørlegger, som jobber under en kjøkkenvask

Våre rørleggere kan også rykke ut til andre store deler av Norge.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Eidskog

Våre erfarne rørleggere er alltid forberedte på det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Rørleggerne våre som dekker Eidskog har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett
 • Rørlegger-døgnvakt i Eidskog
 • Rørlegger helgearbeid
 • Rørlegger helligdag-vakt 
 • Rørrehabilitering 
 • Komplett røropplegg

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Eidskog?

Det er viktig å finne riktig rørlegger når du behøver bistand. Våre rørleggere er dyktige, og utfører alle jobber med bare den høyeste kvalitet! 

De har også konkurransedyktige priser, muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt, og bred kompetanse. Våre rørleggere som dekker Eidskog, er alltid klare til å hjelpe deg med dine problemer, og det gjør de når det haster. 

Ved prosjekter som krever ekstra kompetanse, kan våre rørleggere drive med prosjektledelsen, så blir arbeidet som er involvert utført på en trygg og profesjonell måte.  

Med andre ord så er våre rørleggere klare til å utføre enhver jobb. 

Eidskog kommuneskjold, våre rørleggere rykker ut til Eidskog og utfører alle rørleggeroppdrag, 24/7 rørleggervakt Eidskog

Våre rørleggere har bred kompetanse

Våre rørleggere som rykker ut til Eidskog har mye erfaring og kompetansen som skal til for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår unike tjeneste. 

Våre rørleggere har også godkjent fagbrev, og følger alle de nyeste normene, samt følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Eidskog

Rørleggerne våre som dekker Eidskog har rammeavtaler som innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte hver for seg eller samlet. 

Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Våre rørleggere kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil få støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Du kan få bistand med koordinering og håndtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre samarbeidspartnere, kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale med våre partnere, vil du få høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, og rabatterte priser på varer og andre tjenester, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. 

Rammeavtalene sikrer deg en profesjonell og solid partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til. Partneren kjenner også til VVS-anlegget og rutiner i bygget, som øker effektiviteten av kontroller og andre oppdrag.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Eidskog fra vår rørlegger

Rørleggerne våre som dekker Eidskog har også rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av våre rørleggere bistår med ettersyn og service på røranlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller på VVS-anlegg, hvor målet er å oppdage og rette opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Eidskog

Rørleggerne våre som dekker Eidskog har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i uka, og det gjør de når det haster!

De utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag og andre tjenester, men har du et problem som ikke er akutt, blir saken håndtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. En av rørleggerne vi samarbeider med, tar seg av hele prosessen. 

Rørleggerne våre som dekker Eidskog utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører også oppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er dette noe du behøver bistand med, kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere som dekker Eidskog har erfaringen og kompetansen som skal til for å utføre enhver jobb, som bare de dyktigste rørleggerne kan utføre! Men det kan hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet. 

Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår unike tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag! 

Våre rørleggere dekker også Lillehammer, Moelv og Hov.