Rørleggervakt Ski

Trenger du rørleggervakt ski? Hvis uhellet er ute og vann fosser ut av rør eller avløp, så må det straks ringes etter hjelp! Mange vannskader dekkes ikke av planer signert med forsikringsselskap. Vi i rorleggersos.no er klare for å hjelpe dere som trenger akutt hjelp fra rørleggere, eller som trenger konvensjonelle rørleggertjenester. Vi viderefører deg til en lokal samarbeidspartner.

Vannrør vi skifter gamle rør, rørlegger, vvs tjenester, rørleggervakt

Rørleggervakt SKI Tid

Vi har samarbeidspartner midt i Follo, og vi når vanligvis ut til kunder i hele Follo i løp av maksimalt 40 minutter! Kunder i Ski kan forvente til og med enda raskere service. Dette er kjempe rask utrykning, og vi er stolte av å ha blant den raskeste rørleggervakten i Ski som vår samarbeidspartner.

Masse rør, vi tilbyr rørlegger-tjenester og rørbytte

Rørleggervakt SKI Service

Vi yter høy og god service til alle våre kunder. Vår rørleggervakt er alltid beredt til og hjelpe innringere som trenger akutt rørleggerhjelp. Våre dyktige medarbeidere og rørlegger-samarbeidspartnere står klare til og hjelpe dere om det skulle være lindring av alvorlige akutte problemer som kan føre til vannskader, eller konvensjonelle tjenester som utskifting av gamle rør. Vi i rørleggervakt ski yter de aller fleste VVS tjenester.

Rørleggervakt SKI Kvalitet

Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsarbeid. Ofte når man står i nøden og vannet fosser ut, så har man som regel ikke tid til å tenke på kvalitet. Men med oss kan der være sikre på at vår rørleggervakt ski er alltid beredt til å yte hurtig, og en god tjeneste til dere!

Vi tror på Fagfolk

Vår rørleggervakt SKI består av ekte fagfolk som er stolte av jobben sin. Alle våre rørleggere har fagbrev og lang erfaring i bransjen. Vi tar ingen sjanser på kunden vår sin vegne, derfor tenker vi at bare det beste er bra nok!

Ved vannlekasje så anbefaler vi:

Når uhellet er ute så anbefaler vi å lindre eventuelle skader. Det første du skal gjøre er å ringe vårt nødnummer som er tydelig vist på toppen av siden. Dette nummeret fører direkte til vår rørleggervakt ski nødnummer, som er klare til å rykke ut 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Vanndråpe som drypper, vi fikser vannlekkasje. VVS
Ett vanndrypp kan se uskyldig ut, men mange drypp blir fort til dyre skader.

Når dere har ringt vår rørleggervakt ski, så er det viktig å hurtig lokalisere hovedvannrøret til bygget ditt. Hvis du bor i et hus, så er det vanligvis et stort tykt rør som kommer opp fra bakken. Det skal være en stor spak som du kan rotere for å stenge vannet. Noen hus har to rør, ett for varmt vann, og ett for kaldt. Hvis du bor i en blokk og ikke vet hvor vannrøret befinner seg, så må du ringe til huseier.

Når du har stengt vanntilførselen, eller ikke stengt så er det viktig å finne en bøtte eller en annen container og håndklær. Begynn straks å fjern vann fra særdeles utsatte områder, prioriterer parkett og treverk, da disse er særdeles utsatt for vannskader. Fliser og annet materialet som er vanntett kan holde lengre mot vann. Hold hodet kaldt, og frykt ikke, rørleggervakt ski er på vei og vil snart komme dere til unnsetning.

Prøv å samle vann i bøter, hvis det er vanskelig så kan du væte håndklær for så og vri opp over bøtten, gjenta prosessen. Etter et par minutter, så skal vår rørleggervakt ski ha ankommet, det er viktig å kunne gi vår rørleggervakt ski all informasjon han/ henne vil måtte trenge for å hjelpe dere, som telefonnummer til huseier, vaktmester osv.

Hvis du også trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi å ta kontakt med Joda AS.

Kategorier:

Publisert 28/06/2019 kl. 17:33