Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

  1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
  2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
  3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger Follo

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

rørlegger i Follo, rørlegger i Ski, ski kommuneskjold

Trenger du en rørlegger i Follo? Vår dyktige samarbeidspartnere kan tilby deg alt av rørlegger og vvs tjenester i Follo. Uavhengig om du har en vaskemaskin som må installeres, frosne rør, eller vannlekkasjer så står våre dyktige samarbeidspartnere parate til å rykke ut for å hjelpe deg.

Våre flotte rørleggere i Follo dekker hele regionen, og rykker som regel ut innen 40 minutter hvis du har behov for akutthjelp som ved for eksempel vannlekkasje. Våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg uavhengig om du bor i Son, Ås, Enebakk, Ski eller i Vinterbro.

Videre så tilbyr vi også gjennom våre dyktige rørleggere i Follo en døgnbemannet rørleggervakt i Follo. Vi har valgt å satse på rørleggervakt i Follo for å kunne tilby alle beboere trygghet. Nå kan du legge deg om kvelden trygg på at om noe skulle skje med dine rør, så er det alltid dyktige rørleggere i Follo som står parat for å rykke ut!

Vår rørleggervakt dekker hele Follo, og opererer 24 timer i døgnet, hver dag i uken 365 dager i året. Våre rørleggere i Follo gjør alt for hjelpe sine kunder.

Rørleggerne dekker også store deler av Norge.

Rørleggere i Follo mot fuktskader

Alle huseiere sitt verste mareritt er å oppleve en katastrofal vannskade. Det kan skje så brått, plutselig kan dine barn leke og komme nær et gammelt vannrør som sprekket. Når uhellet først er ute så er det utrolig viktig å være rask ute med å kontakte vår rørleggervakt. Ofte så kan skadene være umulig å reparere etter et par dager. I verste fall kan det bli mer lønnsomt å rive for så å bygge opp igjen hvis man venter lenge. Dette kan kose mange tusener av kroner og er ikke alltid dekket av forsikring.

En stor lekkasje kan føre til vannskader og fuktskader. Fuktskader er ikke bare dyrt for lommeboken, det kan også bli en helsefarlig affære. Huseierne.no skrev at hele 3 av 10 huseiere kan ha fuktskader, -mange uten å vite om det. Derfor anbefaler vi og våre rørleggere i Follo og være frempå og undersøke.

Hvis du er usikker på om du har vann og fuktskader så kan være rørleggere i Follo gjøre undersøkelser på ditt hus for å finne ut din situasjon.

Vi tror på fagfolk!

Stolt rørlegger, illustrasjon av stolt rørlegger, stolt rørlegger, yrkestolthet, vvs arbeider, vvs, rørlegger, rørlegger Follo, Rørlegger Norge, Rørleggervakt, Fagfolk, Fagarbeider
Vi har troen på lokale fagfolk! Våre dyktige rørleggere i Follo har fagbrev og erfaring.

Vi vet at ingen kan gjøre jobben bedre enn lokale fagfolk med lang og bred erfaring som utfører alt av vvs og rørleggertjenester. Derfor har vi valgt ut lokale rørleggere i Follo som samarbeidspartnere basert på strenge kriterier. Noen av våre kriterier som vi stiller til rørleggere i Follo som ønsker å bli vår rørlegger-partner er som følge:

  • At bedriften deres er våtromsgodkjent og at arbeid som de utfører er godkjent og ikke vil skape komplikasjoner med deres forsikring.
  • At bedriften kan rykke ut 24 timer i døgnet for å hjelpe kunder som trenger akutthjelp fra rørlegger
  • At rørleggerne er i Follo, noe som bidrar til raskere utrykningstider da de aldri er langt unna. Videre så vil lokal kjennskap hjelpe rørleggerne i Follo med å finne frem til deg og vite om viktige lokale forhold.

Våre dyktige rørleggere i Follo kan hjelpe deg med alt av skifte av rør, tining av frosne rør, vannsjekk og utføring av service. Videre så kan de også hjelpe deg med installasjoner av vannførende artikler. Alle våre rørleggere i Follo har fagbrev og er godkjente. Finn din lokale rørleggere i Follo øverst på nettsiden.

Hvis du også trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi å ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne dekker også Drøbak, Frogn og Follo.