Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Mjøndalen – Alt av rørlegger-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Trenger du hjelp av en dyktig og sertifisert rørlegger, som har en topp rørleggervakt, og utfører alle rørleggertjenester i Mjøndalen?

Da kan vi hjelpe deg!

Bare ta i bruk vår unike tjeneste, så får du alltid hjelpen du trenger, ettersom våre rørleggere tilbyr en fantastisk rørleggervakt, vil du kunne motta hjelpen du trenger 24/7, året rundt. Rørleggerne våre har godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann på plass, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen du kan få. 

en rørlegger som sitter og jobber på vannrør, få hjelp med alle dine rør i Mjøndalen av en profesjonell rørlegger, våre rørleggere har rørleggervakt i Mjøndalen

En rørlegger rykker ut fra en nærliggende base og utfører oppdrag i Mjøndalen.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Mjøndalen

Rørleggerne våre er klare for selv de største utfordringer, og er også godt utrustet for å utføre enhver jobb, noe som gjør at du aldri trenger å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. 

Får du hjelp fra en av våre dyktige rørleggere, vil jobben bli utført på en effektiv og enkel måte, da de har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rørlegger helgearbeid
 • Rørlegger-døgnvakt
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Mjøndalen?

Drammen kommuneskjold, våre rørleggere utfører alle tjenester i Drammen, rørleggervakt drammen

Siden rørleggerne våre tilbyr rørleggervakt, er de klare til å rykke ut 24/7, året rundt. De har også bred kompetansen, og tilbyr alle sine rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. Trenger du bistand med et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan våre rørleggere hjelpe deg med dette, så blir arbeidet som er involvert utført på en trygg og ordentlig måte. Våre rørleggere takler ethvert oppdrag. 

Rørleggerne våre tilbyr også en rørleggervakt som dekker store deler av Norge

Du trenger ikke å måtte bo i Mjøndalen for å motta hjelp fra våre dyktige rørleggere. Rørleggerne våre har en rørleggervakt som dekker også store deler av Norge, noe som gjør det enkelt å motta hjelpen du trenger, i Norge. 

Våre rørleggere som rykker ut til Mjøndalen har bred kompetanse

Våre rørleggeren har lang erfaring, og er kompetente nok til å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. De har også selvsagt fagutdannselse og godkjent fagbrev, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. Rørleggerne følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere i Mjøndalen har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Rammeavtalen til våre rørleggere gir deg som kunde tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan du velge å benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger vil bistå med ettersyn og service på VVS-utstyr og rør, vil en rammeavtale være perfekt for deg. 

I tillegg til å tilby en god rørleggervakt, kan våre rørleggere også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, i forbindelse med bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

Gjennom en rammeavtale har du også gode muligheter for bistand med koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngår du i en rammeavtale med våre partnere, vil du motta flere goder og fordeler som kunde. Varer og andre tjenester blir tilbudt til rabatterte priser, samt høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag og rørleggervakt. Du vil også motta årlig inspeksjon av VVS-utstyr, for å opprettholde sikkerheten og kvaliteten på ditt anlegg. Rørleggerne våre har også et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere, som du vil få en unik tilgang til. 

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell rørlegger, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Mjøndalen

Våre partnere har også andre rørleggertjenester, som innebærer service- og rammeavtaler, hvor du vil motta, fra en av deres rørleggere, service og ettersyn på røranlegg. Da rykker det ut en rørlegger som utfører en diverse kontroller på ditt røranlegg, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras anlegget. 

En sertifisert rørlegger utfører kontroller og vedlikehold, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere i Mjøndalen gjør det meste 

Siden våre rørlegger tilbyr en rørleggervakt for alle i Mjøndalen og store deler av Norge, har de spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut, noe de gjør når det haster! 

Rørleggerne utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag i Mjøndalen, men har du behov for bistand til et problem som ikke er akutt, blir saken håndtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. 

En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen. 

Rørleggerne utfører en rekke tjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

I tillegg til dette, utfører de også serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Behøver du bistand med noe som er nevnt ovenfor, kan våre rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere er dyktige, og de gjør alt i sin makt for å bistå med alle problemer, mens de utfører jobbene med kvalitet og presisjon. Det kan bare hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor ber deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, som svarer på dine spørsmål og hjelper deg med din sak.  I tillegg til Mjøndalen, dekker vi også nærliggende steder som blant annet Hokksund, Drammen og Lierbyen.