Logo

Rørlegger når det haster – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Rørleggervakter som jobber kveld og helligdag tjener gode penger!

Rørleggervakter som jobber kveld og helligdag tjener gode penger!

Rørleggerne tjener gode penger, men det er ikke alltid enkelt. De må ofte jobbe i krevende omgivelser, og det er ikke alltid like enkelt å få tak i de riktige verktøyene. I tillegg må de ofte jobbe overtime for å få jobben gjort.

Rørleggerne tjener mer enn mange andre yrkesgrupper på kveld og helligdager!

Rørleggerne tjener ofte mer enn mange andre yrkesgrupper på kveldstid og helligdager. Dette skyldes at det er færre rørleggerbedrifter som er åpne på disse tidspunktene, noe som gjør at de som er åpne kan ta høyere priser. I tillegg er det ofte mer kompliserte oppdrag som krever rørleggertjenester på kveldstid eller helligdager, noe som også bidrar til at rørleggerne kan ta høyere priser.

Overraskende høye priser for rørleggerne som jobber kveld og helligdager!

Rørleggerne som jobber kveld og helligdager tjener overraskende høye lønninger. De fleste rørleggerne tar mellom 3000 og 4000 kroner i timen, men noen få tjener opptil 6000 kroner i timen. Rørleggerne som jobber kveld og helligdager har ofte høyere lønninger enn rørleggerne som jobber dagtid. Dette skyldes at rørleggerne som jobber kveld og helligdager ofte har høyere utdannelse og mer erfaring.

Rørleggere kan tjene gode penger ved å jobbe kveld og helligdager!

Rørleggere kan tjene gode penger ved å jobbe kveld og helligdager. Ofte er det slik at når noe går galt med vann- eller avløpsanlegget, er det ikke mulig å vente til neste virkedag for å få det reparert. Da er det viktig å ha en rørlegger som er tilgjengelig på kveldstid og i helgene. Rørleggere som er villige til å jobbe på slike tider, kan derfor tjene gode penger. Selv om det er mye ekstraarbeid, kan det være verdt det for rørleggeren både økonomisk og faglig.

Rørleggerne som jobber kveld og helligdager tjener gode penger, men det er ikke alltid enkelt!

Mange rørleggertjenester jobber kun i dagtid, noe som kan gjøre det vanskelig å få tak i en rørlegger når et problem oppstår på et tidspunkt som ikke passer inn i denne tidsplanen. Det er derfor det er så gunstig å ha en rørlegger som jobber kveld og i helger - dette gjør at du alltid kan få hjelp når et problem oppstår, og du slipper å bekymre deg for at det ikke blir fikset før neste virkedag. Selv om det er en fordel å ha en rørlegger som jobber kveld og i helger, så er det også en ulempe. Mange rørleggertjenester tar høyere timepriser for å jobbe på slike tider, noe som kan gjøre det dyrt å bruke deres tjenester. Det er derfor viktig å sammenligne priser før du bestiller en rørlegger, så du ikke ender opp med å betale for mye. Det er også viktig å være klar over at det ikke alltid er mulig å få en rørlegger til å komme ut på kveldstid eller i helger. Hvis et problem er alvorlig nok, kan det hende at rørleggertjenesten vil be deg om å vente til neste virkedag før de kan komme ut og hjelpe deg. Dette er fordi de ikke alltid har nok ansatte til å dekke alle tider, og det er bedre å vente en dag eller to enn å risikere at et problem ikke blir fikset ordentlig.

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Flere tips og triks til hjemmet